-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Chappie (2015)

ads
ads

Chappie Filmi (2015) Hakkında


2015 Meksika-ABD yapımı olan filmin Türkiye'deki vizyon tarihi 6 Mart 2015 Cuma günü sinemalarda gösterim girmiştir. Chappie filminin türü bilim kurgu, dram ve komedi içerikli olsa da ağırlık olarak bilim kurguya yöneliktir. Türkçe dublaj olarak izleyiciyle buluşan vizyon filminin yönetmen koltuğunda "Neill Blomkamp" oturmakta ve oyuncularından bazıları ise "Hugh Jackman , Dev Patel , Sigourney Weaver , Sharlto Copley , Jose Pablo Cantillo", ve IMDb puan sıralamasında 77.788 oyla 10 üzerinden 7.1 olarak derece kazanmıştır.  
Chappie filmi ortalama  2 saat sürmektedir.


Chappie (2015)

Chappie Filminin Özeti:

Teknolojik  çağın etkisiyle bir dahi robotlardan oluşan polis ordusu kurmuştur.  Robot polisler halkın güvenliğini sağlamaktadır. Yakın gelecekte meydana gelen bu olaylar neticesinde asayiş  sırasında robotlardan biri (Chappie) bombanın isabet etmesi sonucu ağır hasar görür ve imha edilmek üzere özel bir merkeze çekilir. 

Robotları icat eden genç yeni bir yazılım üzerinde çalışmakta ve duyguları algılayabilen çok zeki yapay zekaya sahip bir robot üretmenin peşindedir.  Hasarlı robot imha edileceği bölgeden kaçırılarak kötü adamların eline düşer ve hızlı şekilde kötü amaçlar için eğitilir. Bundan dolayı tehdit unsuru kabul edilen robotu yok etmek için insanlar devreye  girer.  

Robot ve insanlar arasında ki  dostluğu çok iyi bir şekilde anlatan 2015 yılının kaliteli  filmlerindendir. 

Bir önceki film tanıtımı   "Tedavi – The Great Hypnotist Filmi" 2014  yılına ait psikolojik, gizem gerilim ve dram içerikli olan ve IMDb puan sıralamasında  10 üzerinden 7 olarak belirlenmiş gizem filmlerindendir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. afişinde district 9'un yapımcısından yazısını görür görmez izledim ve baya memnun kaldım.

    YanıtlaSil
  2. alttan alttan süper mesajlar veriyor; bayıldım şahsen ben. güzel filmdi.

    YanıtlaSil
  3. Bence 2015'in en sağlam bilim kurgu filmlerinden biri. İzlemeyenler varsa muhakkak izlemeliler.

    YanıtlaSil
  4. Neill Blomkamp yorumuyla müthiş bir film olmuş izlemeden geçmeyin.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.