-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Evde Koltuk Yıkama

ads
ads
Koltukların, en temiz olması gereken yerlerin başında evler geldiğini bilen firma; Çağdaş Koltuk Yıkama sizlerin hizmetine hazır. Koltukların, el gücü ile yeterince temizlenemeyeceği açıkça ortadadır. Çağdaş Koltuk Yıkama firması; evlerde koltuk yıkama konusunda hizmet veren, kurumsal yapıya sahip, işini ciddiye alan bir firmadır. Koltuklarınızı, en son teknoloji ile üretilmiş makinelerle, doğaya ve insana en az zarar verecek şekilde üretilmiş kimyasallarla, yerinde hizmet prensiyle temizler. Tertemiz koltukları, gönül rahatlığıyla kullanırsınız. Evde koltuk yıkama, oldukça zahmetli ve zaman kaybettiren bir iştir ve daha kötüsü, makineler ve özel temizleyicileri olmadan, boşa harcanmış çabalar anlamına gelebilir. Tertemiz koltuklar için, Çağdaş Koltuk Yıkama firmasını tercih etmek; sonuç odaklı ve doğru bir tercih olacaktır.



Evde Koltuk Yıkamanın Tek Adresi

Evdeki koltuklarınızın çok kirlendiğini, tozlandığını fark edersiniz. Buna ayıracak vaktiniz yoktur ama pis koltuklara da oturmak istemiyorsunuzdur. Evde koltuk yıkama hizmeti almak için, Koltukyıkamam.com adresindeki iletişim bilgilerinden, alanında uzman isimlerden oluşan bu firmaya ulaşırsınız. Şirket, size işinin en iyilerinden bir çalışan ile birlikte, koltuklarınızı ilk günkü kadar temiz yapacak makineyi ve marketlerde bulamayacağınız profesyonel temizlik malzemesi olan temizlik malzemelerini gönderir. Çağdaş Koltuk Yıkama’nın uzman çalışanı, makine ve kimyasal temizlik malzemesi ile koltuklarınızı oldukları yerde yıkar ve kurutur. Bir ya da iki saat kadar sonra yeniden oturulacak hale gelmiş şekilde ve mis gibi kokar halde bırakır koltuklarınızı. Çağdaş koltuk yıkama şirketinin, benzerlerinden farkı; kaliteli ve hızlı hizmetidir. Aldığınız hizmet sonunda, koltuklarınızın tertemiz görüntüsünü ve mis gibi kokusunu görünce, bu kadar uygun fiyata bu kadar kaliteli hizmeti nasıl alabildiğinize şaşıracak, kendiniz temizlemek isteseydiniz, asla o kadar temiz olamayacağını fark edeceksiniz.

Çocuklar Artık Hasta Olmayacak

Çocuklu evlerde, koltukların çok daha sık yıkanması gerekir. Ancak el gücü ve market tipi temizlik malzemeleriyle saatler süren işlemin ardından, kuruması için de yaklaşık 2 gün beklemek gerekir. Ortaya çıkan sonuç, yine de sizi tatmin etmeyecektir. Bu durumda, Çağdaş Koltuk Yıkama firmasından alacağınız hizmet, size zaman, para ve enerji kazancı olarak geri dönecektir. Evdeki koltukların, minimum 2 gün kullanılmaz halde olması, çocuklu bir aile için oldukça zor zamanlar demek olabilir.  Oysa, güzel bir koltuk yıkama hizmetinden sonra, çocuklarınızın çok daha az hasta olduğunu göreceksiniz.

www.koltukyikamam.com



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.