-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Kentsel Dönüşüm Hız Kesmiyor

ads
ads
 Bilindiği üzere, ülkemiz deprem kuşağında yer almaktadır.1999 depremi ve özellikle Van depreminin ardından, depreme dayanıklı ve deprem yönetmeliğine uygun binaların yapılması son derece önem kazanmıştır. Bu noktada, eski, kullanılamaz ve tehlike arz eden binaların yıkılması ve yenilenmesi faaliyetlerine hız verilmiştir.


 İnsanları öldüren depremler değil, kötü, güvensiz, zayıf binalardır. Bu bilinen bir gerçekse, bu doğrultuda da gereken önlemler alınıp, gereken yasalar uyarınca, en ivedi şekilde değişime gidilmelidir. Van depreminin ardından yürürlüğe giren 6306 sayılı Afet ve riskli yapıların yenilenmesi kanunu olarak bilinen Kentsel Dönüşüm kanunu kapsamında çalışmalara hız verilmiştir.

Yapılan incelemeler sonucunda çıkan Kadıköy deprem raporu, Kadıköy’ün riskli bölgelerden biri olduğunu ortaya koymakta ve kentsel dönüşümün hız kesmeden devam edeceğini göstermektedir.
 Kadıköy kentsel dönüşüm firmaları arasında yer alan Dartes Mühendislik riskli yapıları tespit edip, gereken teknik incelemelerin yapılıp, raporlarının hazırlanması, her türlü proje ve müteahhitlik konularında hizmet vererek üzerine düşen görev ve sorumluluk bilinciyle hareket eden başarılı bir firmadır.
Profesyonel, titiz ve özverili kadrosuyla kaliteli, güvenilir ve hızlı hizmet sunmaktadır. Mutlu insanların yaşadığı yapılar yaratmak adına sürekli üreten ve çalışan bir firma olarak yoluna devam etmektedir.

Firma'ya www.darteskentseldonusum.com adresinden ulaşıp,firmamız ve izlemeniz gereken adımlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.