-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Web Tasarımda Öncü Adres

ads
ads
WEB TASARIM piyasasında geçmişte de olduğu gibi günümüzde de en popüler problemlerinin başında güvenilir ve sürekli teknik destek sunabilecek şekilde hizmet veren kurumsal firma bulmak geliyor. Hem bunun yanı sıra müşteri koltuğundaki firmalar artık paket şekilde hizmet almak istiyorlar. Yani diğer tabirle anahtar teslim.

Mesela; bir firma internet sitesi yaptırmak istiyor fakat bunun yanı sıra standart seo ya da içerik yönetimi gibi artı hizmetler de isteyebilir. Bu nedenle web tasarımı bir firmaya içerik optimizasyonunu bir firmaya yaptırmayı pek de mantıklı bulmuyorlar.

İşte tam bu aşamada güvenilir ve kaliteli bir altyapıya sahip olan, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Probilsis Bilişim çözüm ortağınız olabilir. Probilsis Bilişim Teknolojileri, web tasarım başta olmak üzere, web yazılım, google seo, google adwords, internet reklamcılığı ve kurumsal danışmanlık hizmetlerini sunan İstanbul merkezli ve bunun yanı sıra Türkiye’nin tüm illerinde hizmet veren bir web tasarım ve yazılım şirketidir.

Firmanın referanslarına, iletişim bilgileri ve hizmetleri hakkındaki detaylı bilgiye www.probilsis.com adresinden ulaşabilirsiniz. Aklınıza takılan soru ve sorunları mail yolu ile gönderebileceğiniz gibi 7/24 destek telefonundan da çözebilirsiniz.
Müşterilerine değer veren firmaları gördükçe bloğumdan sizlerle paylaşmaya devam edeceğim..





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.