-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » » » Dünyadaki En Garip ve Gereksiz 5 Estetik Ameliyatı

ads
ads
Estetik  günümüzde  sık yapılan değişimlerden biridir. Bundan dolayı birçok kişi bıçak altına yatarak estetik ameliyatı  olmaktadır. Bunlardan bazıları güzelleşmek veya herhangi beğenmediği bir yeri  düzelmek amaçlı ameliyat olmaktadırlar. Bunun yanında dünya genelinde yapılmış olan  en gereksiz 5 estetik ameliyatını aşağıda sıraladık.


1. ) Adam Guerra


Madonna'ya hayranlığı ile bilinen ve sırf bu yüzden  hayranı olduğu kişiye benzemek için ortalama  175 bin dolar harcama yaparak birçok kez  bıçak altına yatarak ameliyat oldu.

Adam Guerra sonuç olarak azda olsa Madonnaya benzemeyi başarabildi. Bunu yapmasının nedeni ise,  hayranı olduğu Madonnaya ne kadar benzerse ona olan saygısını o derece ifade edebileceğini düşünüyordum şeklinde açıklama yaptı. 


Dünyadaki En Garip ve Gereksiz 5 Estetik Ameliyatı


2. Fran Mariano


Ricky Martin hayranlığı ve idolü olduğu olduğu için toplamda  4 kez estetik ameliyat geçirdi. 

Fran Mariano bunu yapmasının nedeni ise kendisine iyi bir sevgili bulmak amacıyla yaptığını açıklamış ve pişmanlık duymadığını da dile getirmiştir.


Dünyadaki En Garip ve Gereksiz 5 Estetik Ameliyatı 2



3. ) Annete Edwards


57 yaşlarında olan annete edwards Jessica Rabbit karekterine benzemek için ortlama 25bin dolar harcamış ve birçok estetik ameliyat olmuştur.


Dünyadaki En Garip ve Gereksiz 5 Estetik Ameliyatı 3



4. ) Anna ve Lucy DeCinque

Avustralya'da yaşamakta olan Anna Decinque ve Lucy DeCinque isimli ikizler birbirlerinin tıpatıp aynısı olabilmek için 650bin Tl para sarfetmişler. Yaşamları boyunca her şeyleri ortak olan bu ikizlerin sevgilileri bile ortak. 


Dünyadaki En Garip ve Gereksiz 5 Estetik Ameliyatı 4



5. ) Hiroshi Ishiguro


Dünyanın en ünlü robot tasarımcılarından Hiroshi Ishiguro, 41 yaşındayken kendi görünümüne sahip robot ikizini yapmayı başardı. Ancak seneler geçtikçe Hiroshi Ishiguro yaşlandı fakat robot aynı kaldı. Bu kendini rahatsız eden durumdan kurtulmak için onlarca kez bıçak altına yattı.

Dünyadaki En Garip ve Gereksiz 5 Estetik Ameliyatı 5


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Hiroshi Ishigur en güzelini yapmış kendini birşeylere değil, birşeyleri kendine benzetmiş

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.