-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Gsm Şirketlerinin İnternet Ücretleri

ads
ads

Geçtiğimiz yıllarda sadece Türk telekomun verdiği evlere internet hizmetini artık gsm şirketleri de vermektedir. rekabet piyasası da göz önüne alındığında, daha uygun fiyatlara telefon ücreti ödemeden yalın internet gsm şirketleri aracılığı ile alınabilmektedir.

                Büyük bir ogsm operatörü olan Vodafone internet ağı çok geniş olduğundan Türk Telekom kadar kaliteli internet hizmeti verebilmektedir. Vodafoninternet sitesi üzerinden fiyatlara bakıldığında Türk telekom'dan çok daha uygun fiyatlara ve daha kısa süreli taahhüt imzalayarak eve internet almak mümkündür.




            4.5g internet hızının kullanılmaya başlandığı yakın dönemden beri Vodafone süpernet internet kullanıcıları tarafından çok tercih edilmektedir. 24 mb'e kadar hızlı internet hizmeti veren vodafone, aylık 49,99 gibi cazip fiyatlar ile bu hizmeti sunmaktadır. İnternet için gerekli altyapı kendi sağlamakta ve modemi de ücretsiz olarak müşterilerine vermektedir.

Eskiden ödenen telefon ücreti de Vodafone yalın internet sayesinde ödenmemektedir. Yalın internet hiçbir telefon bağlantısına ihtiyaç duyulmadan, doğrudan bağlantı kurulan internet hizmeti olduğundan http://vodafoninternet.com/ ile 10 TL gibi bir ücretten kurtulunmaktadır.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Fiyatı uygunmuş ama müşteri hizmetleri nasıl acaba bir sorun olduğunda ilgilenmeleri gerekiyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.