-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Gece Yarısı Sokakta Tek Başına Bir Kız (2014)

ads
ads

Gece Yarısı Sokakta Tek Başına Bir Kız - A Girl Walks Home Alone at Night Filmi

Çıkış yeri ABD 2014 yapımı filmin türü, Gerilim, Korku, Romantik ve gizem içeriklidir. Ülkemizde "Gece Yarısı Sokakta Tek Başına Bir Kız" filminin vizyon tarihi 24 Nisan 2015 günüdür. Filmin yönetmeni "Ana Lily Amirpour" Filmin oyuncu kadrosundan bazıları "Mozhan Marnò , Marshall Manesh , Pej Vahdat , Sheila Vand , Rome Shadanloo"   Gece Yarısı Sokakta Tek Başına Bir Kız filmi ortalama 1 saat 30 dakika sürmektedir. IMDb puanı olarak 10 üzerinden 11.413 oyla 7/1 olarak belirlenmiştir. 


Gece Yarısı Sokakta Tek Başına Bir Kız (2014)



Gece Yarısı Sokakta Tek Başına Bir Kız Filminin özeti:

Film hayali bir İran şehri olan "Bad City"de geçmektedir.  Kız gece yarısı sokaklara çıkan siyah elbiseli bir vampirdir. Her gece ava çıkar insanları takip eder. Uzun süre bu böyle devam eder. Arash isimli genç çocuk hasta babasına bakmakla yükümlüdür. Bir gün bir eğlence merkezine Dracula kostümü ile gider oradan çıktığı zaman vampir kızla tanışır ancak ne olduğunu bilmez, aralarında bir bağ oluşur ikisi de birbirinden hoşlanır. 

Film ağır işlemekte sessizliği ile gizemli havasını korumaktadır. Siyah beyaz olarak çekilen film 2014 yapımıdır. Her ne kadar korku türünden olsa bile alışılmış korku filmlerinden değildir.  Farklı bir tarzda işlenmiş, ilginiz çekebilecek bir sinema filmidir. 

Bir önceki film tanıtımı "Chappie (2015)" filmidir. Film hakkında detaylı bilgiler verilmiştir. Konumuza giderek inceleyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

9 yorum:

  1. Bir vampir ne kadar aptal olabilir ki iranda yaşamak istesin.

    YanıtlaSil
  2. Konuyu guzel anlatmissiniz izlemeye deger bir film gibi.tesk

    YanıtlaSil
  3. Konuyu guzel anlatmissiniz izlemeye deger bir film gibi.tesk

    YanıtlaSil
  4. Her vampir filmi başarılı olmuyor bakalım bu film gişede neler yapabilecek. Siyah beyaz çekilmesi filmi farklı yapmış gibi duruyor.

    YanıtlaSil
  5. Siyah beyaz olunca izleyesim gelmiyor ,shindlerin listesi filmini bile bu yüzden izlemedim hala

    YanıtlaSil
  6. Ben filmi izlemiştim yeteri kadar güzel bulmadım.

    YanıtlaSil
  7. Konusuna bakinca guzel bir film gibi izlemeye deger gozukuyor

    YanıtlaSil
  8. Bu filmi de izlememistim konusu ilginç ve gerilim dolu izlenir film sagolun hocam

    YanıtlaSil
  9. alacakaranlık gibi güzel bir seriden sonra bu tarz filmler çok sıradan geliyor bana.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.