-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Geçiş Sistemleri

ads
ads

                Güvenli bir şekilde geçiş yapılması için bazı farklı geçiş sistemleri kullanılmaktadır. Bariyer sistemleri ile her alanda geçişler daha sağlıklı bir şekilde yapılmaktadır. Bu sayede alışveriş merkezleri, firmalar, siteler ve daha farklı alanlarda giriş ve çıkışlar daha da güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Kartsız geçişlerde kişiler için farklı düzenekler kullanılmaktadır.


Geçiş Sistemleri


                En kaliteli parmak izi okuma sistemi kısa sürede istenilen alana kurularak kullanıma hazır bir şekilde sizlere sunulmaktadır.
            Parmak izi kayıt edilmesi halinde her giriş ve çıkışlarda personelin takibi için bu sistemden faydalanılmaktadır. Rahat ve düzenli geçişler için kullanılacak olan bariyer sistemi için en iyi düzenekler istenilen alanlara doğru şekilde konumlandırılmaktadır. Kartsız veya kartlı olarak bu sistemlerde daha rahat geçişler yapılmaktadır.

İşyeri güvenliği için kartlı geçiş yapılması personel giriş ve çıkışlarında düzenli olarak takip yapılmasını sağlamaktadır. Düzenekler en iyi şekilde kurularak sorunsuz bir şekilde çalışmaya başlaması kısa süre içinde sağlanmaktadır. Geçiş sistemleri için kullanılacak olan alanlarda rahat geçişe imkan sağlayacak şekilde güvenli geçişler tercih edilmektedir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. Guzel bir yazi elinize saglik

    YanıtlaSil
  2. PDKS sistemler en iyisi teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. oldukça modenrn bi geçiş olmuş tanıtım için sağolun konu olarak güvenlik çok önemli artık güzel çalışma

    YanıtlaSil
  4. Personeli en verimli şekilde takip edilmek açısından kurumsallaşma yolunda ilerleyen her şirketin geçiş sistemlerine yönelmesi gerekmektedir

    YanıtlaSil
  5. Guzel bilgi dolu bir yazi tesekkurler

    YanıtlaSil
  6. Faydalı bir paylaşım teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. En güzel parmak okuma sistemidir.

    YanıtlaSil
  8. Parmak izi ya da göz tarayan sistemler, içeri zorla girmek isteyenlerin göz içeri girebilecek kişilerin gözlerini çıkartması ya da parmaklarını kopartması gibi film sahnelerini çağırıştırıyor. Korkunç.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.