-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Mavi Dans Kursları

ads
ads

                 Mavi dans bale ve dans okulu konusunda uzman olan eğitmenleri ve özel dersleri ile küçük yaşlardaki çocukların gelişimine katkıda bulunmaktadır. Klasik, modern tarz ve bale gibi birçok dalda dansçılar yetiştirilmektedir. Çocukların alacağı eğitimin kurs saatleri okul durumuna göre ayarlanmaktadır.




 Çocuklar ve yetişkinler için özel olarak hazırlanan dans grupları dans eğitimi konusunda akademik aldırmak isteyen aileler küçük yaştan itibaren kursa vermektedir. İstanbul dans kursları dansın ve müziğin tutkusu ile özel hareketleri ve değişik tarzı ile insanların ilgisini çekmektedir. Dans dersleri ve kursları İstanbul da olmasından dolayı orda yaşayanlar için önemli bir fırsattır.

                 Grup olarak verilen dersler dans kursları konusunda özel çalışma programları ile dans etme becerisi zaman içinde kazanılmaktadır. Dansı yaşamak ve hareketlerini öğrenmek partnere uyum sağlamak dans sırasında oldukça önemlidir.

                 Kursların içinde farklı olan http://www.mavidans.com Bale okulu genelde çocukların küçük yaşta fiziki anlamda dansla birlikte zihnin gelişmesi ve aktivitelerin olması yüzünden en çok tercih edilen okullardan biridir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. mavi dans falan bize ters kardeşim, ilgilenenlere başarılar dilerim...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.