-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Mide ağrısına ne iyi gelir ?

ads
ads
Çağımızın vebası olarak nitelendiren stres ve şikayet etsek de tereddüt etmediğimiz katkılı hazır gıdalar mide sorunlarına yol açıyor. Sonra haliyle “Mide ağrısına ne iyi gelir ? “şeklinde kıvranmaya başlıyoruz.

Mide rahatsızlıklarının başında gastrit gelir. Mide iç yüzeyindeki tabakanın mide asitlerinin tahribatı  ile aşınması ile meydana gelen gastrit, ilk safhalarda ağrı yapmasa da sonraki süreçte yavaş yavaş varlığını hissettirir.
Mide ağrısına ne iyi gelir ?


Gastrit kaynaklı mide ağrılarını yok etmek için midenin fazla asit salgılamasına yol açan yağlı yiyecekler, tahriş edici özelliği olan acılı, baharatlı ve asitli içeceklerden uzak durmak, bunların yerine yoğurt, yumurta, patates gibi sindirimi kolay besinleri tercih etmek gerekir.

Mide ağrılarının en istenmeyen hali mide kanseri sonucunda oluşandır.  Bu tür ağrılara mide bulantısı ve kusma da eşlik eder. Mide kanseri oldukça ölümcül bir hastalıktır, erken teşhis edilmezse kısa sürede hasta kaybedilir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Allah mşde kanserinden korusun gerçektende hızlı bir şekilde ölüm ile sonuçlanıyor

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.