-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Tesettür Giyim Hakkında Bilgi

ads
ads

                Günümüzde bakıldığı zaman bir birinden farklı giyim çeşitleri bulunmaktadır. Bu giyim çeşitlerine kadın giyim çeşitlerinden biri olan tesettür giyimi örnek vermek mümkündür.
                Tesettür giyim günümüzde kapalı bayanların giymiş oldukları giyimlere verilen isimdir.

Tesettür giyim içinde bir birinden farklı Tesettür Marka ve tesettür giyim modelleri bulunmaktadır. Tesettür giyim modellerine bakıldığı zaman bu modellere farklı giyim çeşitlerini örnek vermek mümkündür.


Tesettür Giyim Hakkında Bilgi



            Bu giyim çeşitlerinden biri olan şal ve eşarp modelleri kapalı bayanların saçlarını kapatmak için kullanmış oldukları tesettür modellerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Tesettür giyim türleri içinde olan bir diğer model ise hırka ve tunik modelleridir. Bu modelleri kadınlar daha çok basen bölgelerini kapatmak için kullanmaktadır.

                Günümüzde bakıldığı zaman Ferace, etek, hırka, eşarp ve şal modelleri gibi pek çok tesettür giyim çeşidini günümüzde tesettür giyim mağazalarından ve internet üzerinden satın almak mümkündür.

             İnternet üzerinde bulunan E Tesettür sitelerinden bu ürünleri güvenilir bir şekilde satın almak mümkündür. www.bahzeyen.com adresi üzerinden 7/24 kaliteli ürünleri güvenilir bir şekilde satın almak mümkündür.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.