-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Balık Baştan Kokar

ads
ads

Balık Baştan Kokar Atasözü ve Anlamı.

Bu atasözü de çok çok duyduğumuz bir sözdür. genel olarak bir toplumda huzur yoksa, dengesizlik söz konusu ise herhangi iyi gitmeyen işler bozukluk varsa bu toplumdaki büyük insanlar yani baştaki insanlar işlerini hakkıyla yapmıyor demektir.

Balık Baştan Kokar


İnsanların gözü daima yöneticilerin üzerinde olur. Eğer onlar doğru olanı yapmazlarsa alt tabaka da onlara uyar işlerini doğru yapmazlar. Yani buna ek olarak imam ne yaparsa cemaat de onu yapar diyebiliriz. 

Bundan dolayı bozukluğun kaynağını bulup düzeltmek için elimizden geleni yapmalıyız aksi halde tamamen toplum bozulabilir. 



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.