-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Arkadaşım Hoşgeldin Son Bölüm

ads
ads

Arkadaşım Hoşgeldin Son Bölüm İzle


Kanal D televizyonun en çok izlenen komedisi "Arkadaşım Hoşgeldin" son bölümü yayınlandı. Tolga Çevik ve Ezgi Mola ile komik sahnelerin yoğun olduğu gülmek için bir neden olan Arkadaşım Hoşgeldin izlemeyenler için son bölümü aşağıda verdiğimiz Kanal D televizyonunun resmi sitesinden kesintisiz izleyebilirsiniz.


Bu bölümde de diğer bölümde olduğu gibi ünlü konuklar olacak. Bu gösterinin birinci kısmında Tolga Çevik sucu olur. Ve emre isminde biri sahneye çıkar. ve sucu olan kahramanı çocukluğuna götürmeye çalışır. Ama bu o kadar kolay olmaz. Emre bir türlü nereye oturacağını bilemediği anlar ve komik durumlar eşliğinde espriler havada uçuşuyor.

Tolga Çevik sucudur ve bir eve su getirir tam o sırada bir şeye şahit olur aslında bir çiftin kavga ettiğine kulak misafiri olur. Sucu olan zat bu durumu düzeltmek için devreye girer ve komedi tam bu anda zirveye çıkar. Sahne coşar.

Arkadaşım Hoşgeldin Son Bölüm İzle


Arkadaşım Hoşgeldin son bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın

https://www.kanald.com.tr/arkadasim-hosgeldin/bolumler/arkadasim-hosgeldin-son-bolum


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Cidden acayip komik bölümleri vardı kanalları gezerken görürsem izliyordum hep.

    YanıtlaSil
  2. gülebilmek için çok fazla beklenti içine girmeden kendinizi kurgunun akışına kaptırmanız gerek

    YanıtlaSil
  3. Güzel programdı. Esprileri çoğu kişi için pek soğuk bulunsa da ben seviyordum :) Bence yakın zamanda gene başlar. En azından öyle umuyorum

    YanıtlaSil
  4. ya bu arkadaşım hoşgeldin gerçekten çok kaliteli ve akıcı bir program, hiç sıkılmadan izleyebilirim. yemek yerken kesin birşey izlerim ve ara ara arkadaşım hoşgeldin bölümlerinden açarım. O yemek biter arkasına 3 bölüm de arkadaşım hoşgeldin biter. öyle sürükler gider :)

    YanıtlaSil
  5. Tolga Çevik adamım ya :) Ne izlerdim eskiden programlarını tekrar yeni bölümleri olsa da izlesek. Türkiye'nin bence en sıradışı, komediye farklı bir soluk getiren adamıdır Tolga Çevik

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir programdı tekrarlarını bile defalarca izledim. umarım kısa zamanda yeniden başlar.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.