-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Blogger Sitelere Nasıl Yorum Yapılır?

ads
ads
Aslında bu konu önemlidir. Genel olarak insanlar sadece yorum biçimli sitelerde yorum yapmayı bilirken blogger veya blogger alt yapılı sitelerde yorum yapmayı pek beceremiyor ve ilk kez yorum atacaklara karışık gelebiliyor.

Bundan dolayı bizde bu yazıyı yazmayı uygun gördük. Yorum atmak isteyip de atamayanlar için çok kolay şekilde görsel ve video şeklinde anlatımı gerçekleştirdim.

İlk olarak aşağıdaki resimdeki gibi seçiminizi yorum kısmından yapıyorsunuz:

1

İkinci olarak Ad yazan kısma herhangi bir isim yazıyorsunuz URL yazan yeri boş bırakıyorsunuz. URL eklediğiniz zaman yönetici yorumunuzu genellikle onaylamaz. Çünkü link çıkışı oluyor ve reklam amaçlı yorum atıldığını düşünerek uzun bir yorum olsa da bazı kişiler o yorumları onaylamayabilir. 

Blogger Sitelere Nasıl Yorum Yapılır?


Blogger Sitelere Nasıl Yorum Yapılır? Vido izle



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Hocam degerli paylasimlariniz icin cok tesekkurler elinize saglik

    YanıtlaSil
  2. Resim ve video ile desteklediğiniz bu içerik gözümde oldukça değerli, teşekkürler.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.