-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Diriliş Ertuğrul son bölüm izle

ads
ads

Diriliş Ertuğrul 39. Bölüm - 23 Aralık 2015 TRT

Türk televizyon tarihinde TRT ekranlarında yer alan ve en çok izlenen, izlenme rekoru kıran "Diriliş Ertuğrul " dizisi son bölümü ile ekranlara geldi. 

Uzun zamandan beri büyük izleyici kitlesine ulaşan TRT ekranlarında gösterimi olan "Diriliş Ertuğrul " 39. bölümü ile izleyicileri ekrana kitlemeyi başardı.

Çarşamba akşamları ekrana gelen tarihi dizi o günün vazgeçilmezleri arasında yerini almış durumda. Dün akşam TRT ekranına gelen dizinin son bölümünün ardından 40. bölüm fragmanı da yayınlandı. Diriliş Ertuğrul dizisini izlemek için haberimizin sonunda verdiğimiz orjinal bağlantıyı kullanarak tekrar izleyebilirsiniz. 

Diriliş Ertuğrul Son Bölümde Neler oldu?


Ertuğrul Obada yer alan Kocabaş isminde haini ortaya çıkarmak için planlar yapıyordu. Plan aslında iyi gidiyordu ki ta ki Gökçe'nin her şeyi Tuğtekin'e anlatmasıyla bu plan bozulmuştur. Artık obada gidişat farklı yöne doğru ilerlemektedir. 

Diriliş Ertuğrul 39. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.

http://www.trt.net.tr/anasayfa/vod.aspx?tur=tv&sk=f43bb534-d62c-4126-87ef-421c215ada1f&sg=ca9cf1e5-7e5e-41ce-8aba-3b87e95e3fb1

Diriliş "Ertuğrul" 40.Bölüm Fragmanı İzle





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. dirilişten kasıt senaristlerin ölen tuğtekin'i diriltmesiymiş. velinin ölü diriltmesi tarihi yanlış değil safsatadır.

    YanıtlaSil
  2. harika bir bölümdü yeni bölümü heycanla bekliyorum..

    YanıtlaSil
  3. Guzel bir yapim olmus tarihi guzel bir sekilde sunum yapiyor izlemek lazim

    YanıtlaSil
  4. bu dizi gerçekten türk dizilerinin arasında ilk 3 e rahat olarak girebilecek derecede iyi çekiliyor,kesinlikle izlenmeli..

    YanıtlaSil
  5. Tarihi dizi çekmek ülkemizde zor. Çünkü tarihi karakterlere karşı olan hassasiyetlerimiz biraz fazla gibi, bu yüzden tarihi dizi senaristleri sanırım tarihçilere danışıyorlar bazı yerlerde.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.