-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Dungeon Hunter 5 v1.6.0g

ads
ads

Dungeon Hunter 5 v1.6.0g Oyununu İndir

Dungeon Hunter 5 v1.6.0g Cep Telefonu Android Oyunu


Bu Android oyunu fasntastik ve çeşitli yaratıklarla dolu eğlenceli bir oyundur.  Dungeon Hunter 5 oyunu serisinin son versiyonu olan v1.6.0g güncel sürümü ile yenilenmiştir.

Dungeon Hunter 5 v1.6.0g


Acımasız şeytanlar ve onlara karşı gelen efsanevi kahramanlar rol oynuyor.  Bu oyun içinde krallığınızı korumak ve puan kazanmak için dış güçleri yok etmelisiniz.  Bu oyun ayrıca online olarak da oynanabilir. Bundan dolayı oyunun zorlandığınız bölümünde arkadaşlarınızı davet ederek, yardım isteyebilir ve bu şekilde şeytanları tamamen yok etme şansını elde etmiş olursunuz. Ne demişler birlikten kuvvet doğar. 

Bu oyunun biraz büyük boyutta olduğu için kurulumu zaman alacağını unutmayın ve bağlantınızın kesik olmadığına dikkat edin. 


Android 4.0 ve üzeri sistemlere yüklenebilir. Dosya boyutu 17.4 MB Dili İngilizce ve Türkçe olarak ayarlanmıştır. Bu oyunu Google Play Store üzerinden ismini yazarak arama yaptığınız zaman bulabilir ve indirebilirsiniz. Veya aşağıda orjinal bağlantıyı kullanarak direk indirebilirsiniz.

Dungeon Hunter 5 v1.6.0g İndir

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.Gloft5DHM

Bir önceki konumuzda "Need for Speed No Limits v1.1.5" android oyunun tanıtımını yaptık. İlgili kategoriye giderek oyunu inceleyebilir ve indirebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Adamlar mobil oyunları resmen masaüstü pcler ile yarışacak seviyeye getirmiş dungeon hunter

    YanıtlaSil
  2. Guzel oyuna benziyor boyutu da cok buyuk degil indirip denemek lazim

    YanıtlaSil
  3. gerçekten çok iyi olararak yapılmış bir oyun,kesinlikle macera tutkunu herkesin oynaması gereken bir oyun...

    YanıtlaSil
  4. güzel oyun, fakat dayanıklılık biraz daha fazla olması lazım

    YanıtlaSil
  5. Gameloft güzel oyunlar çıkartıyor mobile ama ben bu oyunu pek sevmedim.

    YanıtlaSil
  6. herkesin beyenerek oynıyacağı bir oyuna benziyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.