-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Girişimciler İçin Profesyonel Eğitimler

ads
ads

                 Tüm altyapıya ve özelliklere sahip girişimciler yetiştirmek amacı ile eğitim programları hazırlayan Girişim Savaşçısı, farklı aktiviteler ile verdiği eğitimleri pekiştirmekte ve daha etkili sonuçlar elde edilmesini sağlamaktadır.




 8 hafta devam eden Girişimcilik Eğitimi hiçbir yerde bulamayacağınız bir eğitim fırsatı sunuyor sizlere. İçinizde var olan potansiyeli dışarıya çıkartmanızı sağlayan ve iş kurup devam ettirebileceğiniz bir seviyeye gelmenize yardımcı olan bu eğitimler, sıra dışı ve etkili yöntemler kullanmaktadır.
                 Girişim eğitimleri 3 ayrı sonuç ile tamamlanmaktadır. Program sonunda gerekli olan yeterlilikleri yerine getirebilenler girişim savaşçısı unvanını alabilmektedir. Bu unvanı aldıktan sonra diğer desteklerden de faydalanabilme şansı elde edebilirsiniz.
                Kurum İçi Girişimcilik bu programa aktif olarak çalışma hayatına devam edenlerde katılabilmektedir. Hafta sonu eğitimler yüz yüze, hafta içi akşam eğitimleri ise internet üzerinden verilmektedir.
                 Kendi İşini Kurmak isteyen ya da çalıştığı kurumsal firmada üst düzey seviyeye ulaşabilmek isteyenler adına verilen girişimlik eğitimleri, bu yolda emin ve sağlam adımlar ile ilerleyebilmeniz adına en iyi fırsatı sizlere sunmaktadır.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Kendi isimi kurmak istiyorum bende yardimlariniz icin cok tesekkurler..

    YanıtlaSil
  2. Herhalde hepimizin kendi isimizi kurma hayali vardir o yuzden bu egitimleri takip etmek lazim

    YanıtlaSil
  3. girişimcilik zor iştir üstüne alman gereken bir çok sorumluk vardır

    YanıtlaSil
  4. bazen eğitimini alsakta, yeterli bütçemiz olmadığı için hiç bir şey yapamayabiliyoruz. Benim bugüne kadar ne fikirlerim olduda, parasızlıktan yapamadım, bir bilseniz..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.