-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Siyah Nokta ve Aknelere Son

ads
ads


Uzun yıllardır akne sorunu çekiyordum. Herkes bir şeyler tavsiye ediyordu.Yaklaşık beş sene boyunca birçok yol denedim ve hiçbiri kalıcı çözüm oluşturmadı bu da umudumu kaybetmeme sebep oldu. İnsan özellikle ergenlik yaşlarında böyle şeyleri çok kafaya takıyor. Bir de benim cildim akne konusunda çok fazla sorunluydu. Yüzüm resmen kıpkırmızıydı. Sırf bu yüzden lise hayatımda içine kapanık biri olmuştum. O yıllarda hiç doğru düzgün arkadaşım olmadı.Sonunda doktora gidip tedavi oldum ama cildim tedavi sebebiyle oldukça kurudu ve tahriş oldu.

Bir gün bir arkadaşım Avene Cleanance ürünlerinin siyah nokta gidericisini, yüz temizleme suyunu ve bakım setini kullandığını ve çok memnun kaldığını söyleyip, benim de denememi önerdi.

İnternet üzerinden araştırdım, Avene tahriş olmuş cilt ürünlerini buldum ve inceledim. Açıkçası tedavimden önce çok fazla akne giderici dermokozmetik ürün denemiştim ama hiç birinden etkili sonuç alamamıştım. Bu yüzden de genel olarak dermokozmetik ürünlere karşı bir önyargım vardı. Ama içeriğinde termal su olduğunu öğrendiğim ve arkadaşım da Avene ürünlerini kullanıp çok memnun kaldığını söylediği için denemek istedim.

Dermokozmetik.com/avene adresinden tahriş olmuş ciltler için bakım setini telefonla sipariş edip kullandım. Beklemediğim şekilde çok iyi sonuç aldım. Yüzümdeki kızarıklar ve kuruluk yok oldu. Cildim yumuşadı. Daha sonra da Avene Cleanance ürünlerinden cilt temizleme ürünlerini denedim. Onlar da aynı şekilde çok iyi geldi. Çok ferahlatıcı bir etkisi var, herkese tavsiye ederim.

Benim gibi uzun yıllar cilt sorunu çekmiş olanlar bilir, bu tür şeyler insanın özgüvenini oldukça düşürüyor. İnsanların sizinle konuşurken gözünüze değil yüzünüzdeki kocaman sivilcelere bakması berbat hissettiriyor. Tedavi olduktan ve bu ürünleri kullandıktan sonra hayatım değişti. Kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım, bu, özellikle bir kadın için yeniden doğmak gibi bir şey. Özgüvenimi yeniden kazandım. Artık makyaj yapmaktan, fotoğraf çekilmekten çekinmiyorum. Bu sebeple Avene’ ye buradan teşekkür ediyorum.

Ayrıca Dermokozmetik.com’ a da telefonla sipariş imkânı sunduğu, ücretsiz kargo imkânı sağladığı ve ürünlerimi zamanında ulaştırdığı için teşekkür etmek istiyorum.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Son senelerde temizleme ürünleri çok revaçta birçok arkadaşım kullanmasından dolayı temizleme ürünlerini övüyorlar. Sitenizdeki fiyatlar kozmetik dükkanlarına göre ekonomik geldi, üye olup cildime uyan üründen sipariş edeceğim. Bilgilendirici yazınız için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. cleanance ürünlerini Avene çıkarmasından sonra benim gibi birçok kadının tercih etmesinden sonra diğer markalar da benzerlerini ürettiler. Fiyatları uygun olduğu için birkaç farklı markanınkini denedim ama ilk orjinalini keşfederek çıkartan avene cleanance ürünleri kadar etkili olmadığını gördüm.

    YanıtlaSil
  3. soğuktan cildim perişan oluyor diyebilirim. Sürekli cildimi korumak zorundayım. Yazıını keyifle okudum, avene markasını bir sonraki alışverişimde düşüneceğim, çok teskekurler

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.