-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » 800 Senelik Cep Telefonu

ads
ads

800 Yıllık Cep Telefonu Bulundu.


Bilindiği üzere ilk cep telefonu 1973 tarihinde icat edilmişti. Ama tam olarak şuan ki gibi bir cep telefonu değildi. Bu zamana ışık tutacak nitelikte bir icattı. O zamanki telefonların boyutları çok büyüktü. Aslında tam olarak cep telefonu denemez. telsiz gibi elde taşınan telefon demek bizce daha uygundur. Zamanımızın akıllı telefonları onun yanında karınca gibi kalır.

Avusturya'da ortaya çıkarılan 800 yıllık nesnenin cep telefonuna benzerliği şaşırttı. UFO uzmanları, nesneyi uzaylıların getirmiş olabileceğini iddia etti. Ama uzaylılar var mı yok mu bunu bilemiyoruz. Bu gerçek de olabilir yalan haberde. Günümüzde böyle şeyler sürekli çıkar oldu. Bunun gerçekliği konusu zamanla belli olacaktır.

800 yıllı cep telefonu video





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

11 yorum:

  1. Bu da bence uzaylı haberleri gibi, yok ufo görüldü yok uzaylı bulundu vs. yalan bence. Yani 800 sene önce nerede cep telefonu var allah aşkına. Uzaylılar cep telefonu yaptıda tesadüfen bizimkiler gibi mi yaptı, buraya geldilerde unutup mu gittiler, hadi canım...

    YanıtlaSil
  2. bu erikson telefonlar çıkalı o kadar oldu mu yahu. zaman ne çabuk geçiyor vay be..

    YanıtlaSil
  3. Uzaylıların olması ihtimalini yok saymıorum ama bu gibi haberler malesef dünya çapındaki uzaylı vs örgütlerinin deli çalışanlarının zaman zaman uydurup dünya medyasına çıkarttıkları aptal haberler. smile ifade simgesi 800 sene önce diyelim cep telefonu vardı. Şekli de illa günümüzdeki telefonların şekline benzeyecek ki millet a bu nasıl iş deyip dikkat çeksin. Adamların hayal gücü bu kadar işte.

    YanıtlaSil
  4. Yok artık daha neler. Bende uydurma bir şey olduğunu düşünüyorum bunun. Daha telefon bile bulunamamışken kaldı ki cep telefonu yapacaklar...

    YanıtlaSil
  5. uzaylı gerçeğine inanmıyorum ama üç harfli alemi gerçek olduğunu ve bu teknolojiye sahip olabilecekleri ihtmal çünkü üç harfli alemi teknoloji olarak insanoğlunun çok ilerinde yer almaktadır. en büyük özelliği an ve an ışık hızında yer değiştirebiliyorlar,

    YanıtlaSil
  6. Yok buna bende inanmadım yau bunu rekonstrüksyonunu yapan bile zihni sinir akıllı olmalı telefonun şekli hiç mi değişmemiş :)

    YanıtlaSil
  7. geçmişte teknolojinin veya belkide insan beyninin daha iyi çalıştığının güzel göstergelerinden biri

    YanıtlaSil
  8. Hiç inandırıcı gelmedi gerçekten 800 yıl önce cep telefonunu geçtim teknolojinin "t"si bile yoktu dikkat çekmek için biri uydurmustur diye düşünüyorum ben şahsen :)

    YanıtlaSil
  9. Kesinlikle bana hiç inandırıcı gelmiyor böyle şeyler. 800 sene önce cep telefonu olma ihtimali çok çok düşük paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  10. abartının sınırlarını zorlayan bir haber olmuş bu. Uzayda yaşam kanıtlanamamışken bir de uzaylıların bıraktığı telefon olayı gerçekten komik olmuş.

    YanıtlaSil
  11. Çok fazla abarmışsınız bune böyle ya 800 yıl önce bırakın telefonu,demiri bile zar zor işliyorlardı.Medya olayları çok yanlış yansıtyor..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.