-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Forumunuz.Com - Genel Forum Sitesi

ads
ads
Türkiye'de forum sitelerinin artık eskisi kadar revaçta olmadığı herkesçe mâlumdur. Ancak özellikle 2015 yılında kurulan Forumunuz.Com bu algıyı oldukça değiştirmeyi başardı. Sitenin başarısının en önemli mimarilerinden bir tanesi, 2 bayan tarafından kurulmuş olması ve herhangi bir kâr amacı güdülmüyor olmasıdır.

Forumunuz.Com - Genel Forum Sitesi


Bu forum sitesi üzerinde hiçbir reklam ve kar amacı taşıyan herhangi bir faaliyet bulunmamaktadır. Amaç forum sever kullanıcı kitlesinin eskiden olduğu gibi, platformlarda vakit geçirmek ve bu hobiyi yaşatabilmektir. Forumculuk kültürünü ayakta tutan yegane merkezlerin başında olmayı 1 yıl gibi bir sürede başarmıştır. Tüm forumcular, üye olarak site üzerinde paylaşımlarda bulunabilir ve mevcut paylaşımlardan yararlanabilir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Ben önümüzdeki 2-3 yıl içerisinde forum olayının biteceğini düşünüyorum, bu yüzden bütün forum siteleri bence alternatifler üretmeli.

    YanıtlaSil
  2. Forum siteleri bana göre 2010 yılında bitti, bu saatten sonra binlerce liralık bütçe de ayırsan, yüzbinlerce liraslık seo çalışması da yapsan kullanıcı o siteye mecbur girse bile alacağını alır ve çıkar ötesi olmaz yani. Piyasada bir kaç alternatifi olmayan forum sitesi hariç kaçımız düzenli forum sitesi ziyaret ederek, takıldığımız sitelere uğruyoruz ki? Ya da düzenli takıldığımız siteler arasında kaç tane forum sitesi var ki ?

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.