-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kara Sevda Son Bölüm Star Tv İzle

ads
ads

Kara Sevda 16. Bölüm Son bölümü Hakkında:

Kara Sevda Son Bölüm Star Tv İzle
Kara Sevda dizisinde neler oldu, 16. bölümde yaşananlar. kara sevda dizisi 16. bölümü izle

Star televizyonunda ekranlara gelen ve Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan kara sevda 27 Ocak Çarşamba akşamı ekranlarda yerini aldı. Dizi ilk çıktığı günden itibaren izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Dizinin birçok hayranı ve izleyici kitlesi kısa zamanda oluştur ve yeni bölümlerden haberdar olmak için bir sonraki bölümümü sabırsızlıkla bekliyorlar. 

Dizinin başrollerin de oynayanlar; Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'nun da dizi içerisinde bulunduğu Kara Sevda gene merakla ve nefesler kesilerek izlenen bölümü geride bıraktı. Şimdi izleyiciler yeni bölümde neler olacağını merak ediyorlar. 

Kara sevda dizisi 16. bölümüne ait detaylar aşağıda:

Dizinin son bölümü ise  3 Şubat Çarşamba akşamı Star Tv'da ekranlara gelecektir.  Bu yüzden yeni bölümlerde neler olacağını kestirmek çok zor çünkü kara sevdanın 16. bölümüne ait fragman henüz yayınlanmadı. Bu yüzden izlemeyenler için ve kaçıranlar için kara sevda dizisinin 15. bölümüne ait genel bilgiler ve nelerin yaşandığını kısaca aktaralım:

Gerçeklerin peşine düşmek iyi bir şeydir. Bu yüzde Nihal ve Kemal bu yolu tercih ettiler. Umutların bittiği anda Kemal ise Nihale çok güzel ve yerli yerinde bir umut aşılar. 

Nihal ile kemal o gecenin olduğu olayı gözü önünde bulundurarak bu olayın peşine düşer ve bırakmaya da hiç niyetleri yoktur. Sonuçta ortada ceset yoktur. Ama ne yapılması gerektiği konusunda istişare yaparlar.  Bundan dolayı Karen'i aramaya başlar ancak nereden ve nasıl başlanacağına dair fikirleri yoktur. Bu yüzden zorluk çekmektedirler. 

Zeynep ise aşk açısı yaşamaktadır. Bu yüzden kendini çok perişan ve güçsüz durumda görür.  Ve bu yüzden intikam peşine düşer. Emire yaptıklarını ödetmek için hazırlıklar yapar.  Zeynep bu hırsla ne yapması gerektiğini kestiremez ve bu durum için Asu'ya derdini açar ve Asu sayesinde yapabileceği yanlıştan kurtulur. Zeynep aşk acısı ve intikam arasında gidip gelmektedir. Ancak bu duyguları henüz daha bastıramamıştır. 

Nihal ve Kemal ise Karen'i arama çabaları boşa çıkar ve umutları git gide azalır. Henüz ortada bir şey yoktur. Bu yüzden onlarda sıkıntı çekmektedirler.  Ancak hiç umulmadık zamanda bir ip ile her şey tam tersine döner ve bu umut ışığı ile tekrar canlanırlar. 

Galip ise Vildan'ın bir kız kardeşinin varlığını haber alır ve Leyla'ya kendini göstermeyi zamana bırakmaz. Bu bölümde kendini gösterir. Bu kısa görüşme ile yeterli olur.  Vildan'la Galip'in ilişkilerinin gerilmesine fazlası ile yetecektir.

Kara sevda dizisinin 15. bölümü izlemek için star tv'nun resmi sitesi bağlantısı aşağıdadır. 

http://www.startv.com.tr/dizi/kara-sevda



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Biyiginin eski haliyle daha bir oturakli karizmasi vardi burak ozcivit'in, bu sekil olmamis bence.

    YanıtlaSil
  2. Dizinin bence izlenmesinde en buyuk pay burak ozcivitin olmasi kizlar hayranlar adama

    YanıtlaSil
  3. uzun zamandır takip ettiğim bir dizi Kara Sevda start tv ye geçmesi güzel oldu. ama beni pek ilgilendirmiyor :) çünkü ben internet izleyicisiyim

    YanıtlaSil
  4. Dizi çok iyi gidiyor, özellikle son bölüm çok heyecanlı sona erdi, başarısını reytinglerdede gösteriyor dizi önümüzdeki haftayı iple çekiyorum.

    YanıtlaSil
  5. kara sevda dizi bence filme bile uyarlanabilir yapımcısı bunu değerlendirmeli. Oyuncu kitlesi çok kaliteli

    YanıtlaSil
  6. Dizinin sıkı bir takipçisiyim ama yayınlandığı gün malesef dışardaydım. Sayenizde reklamsız şekilde yayınlanan bölümünü izledim, görüntü kalitesi de çok iyi.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.