-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sitemiz Sayesinde 4K Film İndirme Ayrıcalığını Yaşayın!

ads
ads
İzleme seçenekleri arasında son zamanlarda full HD çözünürlüğünü 4 kat artıracak ve sizi daha önce hiç karşılaşmadığınız bir film deneyimi ile buluşturacak olan 4K filmleri de sitemiz ile çok rahat bir şekilde indirebilir arşivinizde bulundurabilirsiniz.

Sitemiz Sayesinde 4K Film İndirme Ayrıcalığını Yaşayın!


Girişleri ve indirme işlemlerini tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirebileceğiniz sitemiz ile 1080p x 4 anlamında bir film izleme keyfi yaşayacağınız bu film kalitesi için sizler de daha fazla geç kalmayın.

Teknolojinin her gün biraz daha ileri gittiği bu zamanda sizleri son çıkan HD teknolojileri ile ücretsiz bir şekilde buluşturan sitemiz internetteki film indirme platformları arasında ise sizlere tamamen farklı bir film indirme deneyimi sunuyor. İnternet hızınıza bağlı olarak dakikalar içerisinde dahi hd film indir uygulamaları yapabilme keyfini herkesten önce sizler yaşayabileceksiniz.

Yüksek piksel yoğunluğu ve sizi büyüleyecek olan çözünürlüğü sayesinde 4K filmleri sitemizde bulabilecek ve problem yaşamadan sorunsuzca indirebilirken, aynı zamanda 3 boyutlu filmlere de ulaşabiliyorsunuz.

Tüm boş vakitlerinizi daha sonra internetsiz ortamlarda dahi doludizgin 4k film keyfi ile yaşayabilmek için siz de vakit kaybetmeden sitemize giriş yaparak son HD kalitedeki bu filmleri sizlerde hd film indir seçeneği ile bir an önce gözlemleyip indirin.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. ihtiyaca yönelik faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler emekleriniz için.

    YanıtlaSil
  2. 4K filmi indirmek ttnet hızında bir dert, hadi indirdin diyelim bu filmi o kalitede izleyebilecek bir monitor, tv veya herhangi bir gösterecek cihaz bir dert. Türkiye henüz bu kaliteye hazır değil yani. Benim düşüncem bu yönde :)

    YanıtlaSil
  3. TTNET kullanıyoruz AKN 50GB 4K film şimdilik zor :) 720p ve 1080p yetiyor bana.

    YanıtlaSil
  4. Genelde film indirmek için torrent kullanıyorum fakat 4k film indirme siteside güzelmiş bundan sonra işim düşerse bunu kullanırım.

    YanıtlaSil
  5. makalede bulunan siteyi çok yakından takip ediyorum. oldukça başarılı bir site hemen her 4k lı filmi bulabiliyorum. ve yüksek hızda izleyebiliyorum.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.