-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Truck Simulation 16 v1.0.6728

ads
ads

Truck Simulation 16 v1.0.6728 Oyunu İndir

Truck Simulation 16 v1.0.6728 android cep telefonu oyunu:

Truck Simulation 16 v1.0.6728

Araç sürmekten çok hoşlanıyorsanız bu oyun tam size göre. Sanal alemde istediğiniz gibi araç sürebilirsiniz. Bu oyun geliştirilmiş versiyon olarak karşımıza çıkmaktadır. Yeni araçlar sayesinde çeşitlilikleri ile eğlenceli anlar yaşayacaksınız. Truck Simulation android oyunu sürüş oyunudur. Android cihazlarınızda indirip oynayabilirsiniz.


Android 4.0.3 ve uzeri sistemlerde çalışmaktadır. Oyun ücretlidir. Dili, İngilizce ve Türkçedir. Eğer oyunu satın almak isterseniz uygun bir fiyat ödeyerek Google Play Store üzerinden alabilirsiniz. Truck Simulation 16 v1.0.6728 oyununun ücreti 7,99 TL yani ortalama 8 tl gibi çok uygun bir fiyattır.


Truck Simulation 16 v1.0.6728 oyununu satın alıp indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.astragon.trucksim

Bir önceki android oyunu "Angry Birds Epic v1.3.3" güncel versiyonu olan sürümünün tanıtımını yaptık. Konumuza giderek detaylı inceleme yapabilir ve indirme bağlantısı ile oyunu indirebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Cep telefonumda pilimi en çok bitiren uygulamalardan biri olur kendileri. Müsait olduğum her an oynamaktan sıkılmıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Ucretli olmasi kotu olmus ama araba surmeyi sevenler icin guzel bir oyun

    YanıtlaSil
  3. Truck Simulation 16 oyununda en sevdiğim şey; çalıştığınız şirkete ortak olup, işçi kiralayabilmek

    YanıtlaSil
  4. Bu oyunda Türkiye haritası ve aracın geliştirilme özelliği var mıdır? Yani oyunu paralı aldığımda yaptığım yola göre sınırsız tırın modifiyesini yapabilir miyim? Yoksa oyun içi satın alma da mı var? Bilgi veren arkadaş olursa çok memnun olurum...

    YanıtlaSil
  5. birde masaüstü için var eurotruck o da oynaması çok zevkli oyunlardan.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.