-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Vegas Gangsteri v2.3.2a

ads
ads

Vegas Gangsteri v2.3.2a Oyunu İndir

Vegas Gangsteri v2.3.2a android cep telefonu oyunu


Bu android oyunu Gameloft tarafından geliştirilmiş ve aksiyon, macera oyunları arasında en çok oynan ve en iyilerinden diyebiliriz. Puanı oldukça yüksektir. Android cep telefonu "Vegas Gangster " oyunun en güncel versiyonu olarak kullanıcıya sunulmuş halidir. Eski versiyonlarına göre bu oyunda eski hataların giderimi yapılmış ve daha yeni özellikler eklenerek iyi bir oyun oynama kabiliyeti sunmaktadır. 


Vegas Gangsteri v2.3.2a


Android 2.3 ve üzeri sistemlerinize yükleyebilirsiniz. Oyunun dosya boyutu "18.1 MB", Dili ise İngilizce ve Türkçe olarak belirlenmiştir.

Vegas Gangsteri v2.3.2a Android oyununu Google Play Store üzerinden oyunun ismini yazarak arama yaptığınız takdirde indirebilir veya aşağıda vermiş olduğumuz orjinal bağlantıyı kullanarak aynı siteden indirebilisiniz. iyi oynamalar.



Vegas Gangsteri v2.3.2a Oyunu İndirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftGGHM

Bir önceki android cep telefonu oyunu tanıtımı "Asphalt 8 Airborne v2.2.0" oyunu incelemesini gerçekleştirdik. Oyunun detaylarına bakmak ve indirmek için konumuza göz atabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Türkçe Olması ayrı bir güzellik olmuş.Gameloft zaten çok sağlam oyunlar yapıyor 18 mb olmasıda cabası

    YanıtlaSil
  2. Oyunun apk dosyası 18 MB apk'yi yükledikten sonra oyun yaklaşık 1 GB kadar bir yükleme yapıyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.