-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Arçelik Servis Hizmetleri Ümraniye Merkez Şube

ads
ads
Arçelik ülkemizde en çok tercih edilen beyaz eşya markalarından biridir. Bizler yıllardır Ümraniye ilçe genelinde beyaz eşya servis hizmeti veren özel servis firmasıyız. İlçemizde ikamet eden ve Arçelik kullanan herkese beyaz eşya, kombi ve klima servis hizmetleri sunuyoruz. Arızalı beyaz eşya cihazlarınız için Ümraniye Arçelik Servisi firmamızı arayarak acil servis hizmeti alabilirsiniz.
Firmamız ayrıca Beykoz Arçelik Servisi şubesi ile Beykoz ve Şile taraflarına Arçelik servis hizmeti vermektedir. Bölgenin en gelişmiş teknik servis atölyelerinden biri olan Beykoz Arçelik servis şubesi 20’den fazla teknikeri ile bölgede ikamet edenlere acil ve kaliteli tamir hizmeti sunuyor. 


Arçelik Servis Hizmetleri Ümraniye Merkez Şube


Firmamız telefonlarına dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Telefon numaralarımızın ucunda sizi tecrübeli çağrı merkezi çalışanlarımız karşılıyor. Tüm Arçelik cihazlarınızın sorunlarını bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca 0532 205 10 41 numaralı telefondan da bizlere ulaşabilirsiniz.

Ümraniye ve Beykoz ilçelerinin yanı sıra Çekmeköy ilçesinde de faaliyet gösteriyoruz. Çekmeköy Arçelik Servisi, İstanbul Anadolu Yakasının en hızlı gelişen ilçelerinden biri ve bölgede ikamet edenlerin çoğu Arçelik markasını tercih etmiş durumda. Yıllardır Arçelik cihazlar için tamir hizmeti veren bölge servisimiz eski yeni tüm modelleri yerinde gideriyoruz. 

Arçelik servis, 1 yıl garantili onarım hizmeti sunuyor. Arçelik markası ve logosu firmaya aittir. Bu servis özel servis olarak faaliyet göstermektedir. Yıllardır servis olarak hizmet veren şubemiz ilçe geneline kaliteli ve garantili bir onarım sunuyor. Özel Arçelik Servis hizmetleri.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Geçen gün Arçelik çamaşır makinam arızalanda hemen yardımcı oldular, gerçekten ilgili ve tecrübei bir ekipleri var.

    YanıtlaSil
  2. otomobil dünyası için tofaş neyse, beyaz eşya dünyası için arçelik odur. çok fazla beklentisi olmayanları tatmin edecek seviyede ürünleri mevcuttur.

    YanıtlaSil
  3. Ümraniye de oturuyorum geçenlerde lazım olmuştu numarası ve bulamamıştım şimdi denk geldim gerçekten çok işime yardı yazının teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. O gün Bulaşık Makinemiz bozuldu o kadar servis numarasını aramama rağmen bulamadım. Sonunda google sağolsun arçelik servis hizmetleri numarası aramada yazdım hemen çıktı. Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.