-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Göğüs Hastalıklarında Erken Teşhis Ve Tedavi

ads
ads
                 Son zamanlarda, kadınlarda görülen hastalıkların başında, meme kanseri gelmektedir. Erken teşhis edilip tedavisi yapılmadığında, başka organlara da sıçrayan meme kanseri, hayati tehlikeler sebep olabilmektedir.

                 Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinde hizmet veren meme sağlığı merkezleri, kadınları, meme kanseri hakkında bilinçlendirmektedir.

            Gerek herkesin kendi kendini kontrol etmesi yöntemiyle, gerekse ultrason ve mamografi çekimi ile hastalığın erken teşhisinde önem taşıyan yöntemler hakkında bilgi vermekte, bu yöntemleri uygulamakta ve gereken tedaviyi gerçekleştirmektedir.




            Mamografi ve etkili tedavi yöntemleriyle sağlıklı yaşamın kapılarını aralamaktadır. Acıbadem meme sağlığı merkezleri, teknolojik ekipmanlar ile güvenilir ortamlarda uzman doktorlar tarafından yapılan muayeneler ve hastalığın derecesine göre uygulanan tedaviyi yöntemleriyle kaliteli bir sağlık hizmeti vermektedir.

                 Erken teşhis yöntemleriyle hastalığın çok erken dönemlerinde, basit ilaç tedavileriyle önlenebileceğine dikkat çeken meme sağlığı merkezi, mamografi çekiminin önemini vurgulamakta ve mamografi çekimini de uygun fiyatlarla yapmaktadır.

            Sağlık sektöründe, kapsamlı hizmetiyle, Acıbadem hastaneleri bünyesinde, güvenilir hizmet veren meme sağlığı merkezleri, http://www.memesagligi.com/ isimli internet adresiyle hizmet vermektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Bayanlar icin cok ciddi bir hastalik surekli kontrolleri yaptirmak gerekiyor ihtimale birakmamak icin

    YanıtlaSil
  2. Erken tanı tüm hastalıklarda olduğu gibi göğüs hastalıklarının tanı ve tedavisinde önemli bir faktördür.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.