-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Boom Beach v25.148

ads
ads

Boom Beach v25.148 Oyunu İndir.

Boom Beach v25.148 android cep telefonu oyunu.


Bu oyun bir kart oyunudur. Aynı zamanda strateji ve savaş oyunları içeriğiyle efsaneleşmiştir. "Boom Beach" android oyunun en güncel versiyonu olarak "Boom Beach v25.148" kullanıcıya sunulmuştur. Bu güncelleme ile eskisine göre çok yenilikler var. Karakhag adında bir 22. seviye eklenmiş aynı zamanda binaları yükseltmenize olanak tanıyor. Bununla birlikte heykeller ve heykel koyma ile baya birçok güncelleme gelmiştir.

Boom Beach v25.148


Eski hatalar giderilmiş ve grafikler daha güzel ve gerçekçi yapılmıştır. "Boom Beach v25 " oyunu ile kara savaşlarına hazırlanın. Oldukça eğlenceli zamanlarınız geçecektir. bu oyun Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirilemektedir. Ve bizde aşağıya aynı bağlantıyı verdik.

Gereksinimler:

* Android 4.0.3 ve üzeri sistemlere yüklenir.
* 76 Mb dosya boyutu mevcuttur.
* Dili ise İngilizce olarak belirlenmiştir.
* Lisans ücretsizdir.

Boom Beach v25.148 oyununu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.supercell.boombeach

Bir önceki android oyunu >> "Çılgın Hırsız v3.5.0k"


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. Kart oyunların sevmediğim için bu oyuna çok katı davrandım. Fakat şans ederi başka bir arkadaşım telefonunda gördüm ve çok beğendim, sizde deneyin.

    YanıtlaSil
  2. Aksiyon ve oyun sevenlerin bayılacakları bir oyun meraklılarına tavsiye ederim gerçekten güzel oyun

    YanıtlaSil
  3. benim yaptığım gibi yükseltmeye az bi miktar kala saldırıları yaparsanız çok rahat gelişebilirsiniz bu oyunda.

    YanıtlaSil
  4. Supercellin kaliteli oyunlarından biri boom beachi bende oynuyorum ve kesinlikte tavsiye ederim güzel zevkli bir oyun clash of clans ile kıyaslanamaz ama oynayın..

    YanıtlaSil
  5. Bu oyununda yapımcısı Supercell bilinen en iyi oyunu Clash of Clans ama çıkartığı birçok oyun bağımlılık yapıyor.

    YanıtlaSil
  6. çok güzel gerçekten, bu oyunu daha önce denemiştim, çok keyifli ve herkese tavsiye ederim. apk olarak indirmeyi deneyeceğim, çünkü diğer cihazım mağazaya bağlanmıyor

    YanıtlaSil
  7. :oom Beach yeni sürümü ile strateji oyunlarına farklı bir heyacan katmış şans ve zekayı yan yana getirerek önemli bir adım atmış, yeni leveller daha da zorlaşmış zamanım var oynarım diyenler uykusuz gecelere hazır olun

    YanıtlaSil
  8. Boom Beach oyununu tavsiye eden çok ama Clash of clans oynuyorum bir oyunun daha bağımlılık yapmasını istemem :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.