-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Car Driver 3 Hard Parking v4.0

ads
ads

Car Driver 3 Hard Parking v4.0 oyunu indir.

Car Driver 3 Hard Parking v4.0 Android Oyunu


Araba yarışlarını sevenler gibi araba park etmesini sevenlerde çok. Bu oyunun adı "Car Driver 3 Hard Parking v4.0"  Bunu sanal alemde android cihazlar için uyarlanmış araba park etme oyunu ile yapabilirsiniz. Park etmek göründüğü gibi kolay değil. Bunun için düzgün park etmeniz lazım. Ve bu oyun android oyunların içinde en iyisi olarak bilinmektedir.

Car Driver 3 Hard Parking v4.0


Sistem gereksinimleri: Android 2.3 ve üzeri dili: İngilizce  + Türkçe'dir. Oyun ücretsizdir.

Car Driver 3 Hard Parking v4.0 oyununu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.


Car Driver 3 (Hard Parking) indir.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.osmanelbeyi.cardriver3

Bir önceki android oyunu >> "Elite Killer Swat v1.2.3"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Çok fazla detay verilmemiş ama Car Driver 3 çok güzel araba yarışı oyunu. Bence cep telefonu olan herkes bu oyunu denemeli.

    YanıtlaSil
  2. Car Driver Parking'in her serisi oldukça eğlenceli bence daha basit leveller oyun süresince bağımlılık derecesinde ilgiyi artırıyor. Zorlaştıkca hırs artıyor. Araba yarışı sevenlere tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  3. Park oyunlarını severek oynuyorum bazen zor bölümler gelince insan sinirleniyor. Bu oyundan 300 tane bölüm var ve güncellemede yapıyorlar.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.