-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? Filmi (2016)

ads
ads

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? - Fantastic Beasts and Where to Find Them Filmi


2016 yılına ait ABD yapımı sinema filmidir. Tür olarak "aksiyon, fantastik ve macera" içeriklidir. Filmin yönetmeni "David Yates" ve oyuncularından bazıları şunlardır: "Colin Farrell , Ron Perlman , Jon Voight , Eddie Redmayne , Ezra Miller" ve senaryo ve yapımcıları ise "J.K. Rowling", "J.K. Rowling , David Heyman" Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar filminin vizyon tarihi "18 Kasım 2016"

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? Filminin Özeti:


Oyuncu kadrosu oldukça sağlam ve çok iyi bir film olacağı aşikardır. Film henüz çıkmadığı için ve netleşmediği için özetini giremiyoruz. İleride sayfa güncellenecektir.

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? - Fantastic Beasts and Where to Find Them Filminin Fragmanı izle:




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Adı biraz garip olmuş sanki etiket kasmış google de yükselmek için :). Şaka bir yana fragmanı izledim güzel bir filme benziyor en kısa zamanda gideceğim.

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir filme benziyor fantastik macera tarzı tam sevdiğim film tarzı bir türlü izleyemedim vakit bulduğum an izleyeceğim

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.