-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » İPHONE 5C ÖZELLİKLERİ

ads
ads
Akıllı telefon teknolojisini bir numaralı markası olan Apple, ürettiği telefon modelleri ile insanların kendine haran bırakmayı başarmıştır. Yüksek performansı ile kullanıcıların beğenisini kazanan iphone 5c telefonu 4 inçlik bir ekran boyutu ile bizleri karşılamaktadır. Güçlü özelliklerine göz atıldığında iphone 5c fiyatı ile de oldukça ilgiyi üzerine çekmeyi başarmıştır. Dış özelliklerine bakıldığında 132 gram ağırlığında, 9 mm kalınlığında olan bu telefon beyaz, kırmızı, mavi, yeşil ve siyah renk seçenekleri ile karşımıza çıkmaktadır. İnsanlar kendin tarzlarına en uygun olan renk seçeneklerini tercih ettikleri görülür.

İPHONE 5C ÖZELLİKLERİ


İphone telefon modellerine göz attığımız da en renkli modele sahip olan bu telefon teknik özellikleri ile de insanların beğenisini kazanmayı başarmıştır. Teknik özelliklere bakıldığında 3G, Wi-Fi,  GPS, 4G özellikleri ile karşılaşıldığı görülür. Bunun yanı sıra 16 GB depolama hafızası bulunan iphone 5c fiyatı ile de oldukça ilgi çekmeyi başarmıştır. Kamera özelliklerine göz attığımız da bizleri 8 MP araka kamera, 2.1 MP ön kamera özelliğinin karşıladığı görülür. Kamera sayesinde oldukça kaliteli görüntüler elde edebilirsiniz.


Güçlü İOS7 işletim sistemine ile oldukça yüksek performans yakalamanıza yardımcı olan iphone 5c fiyatı hakkında siteden bilgi alabilirsiniz. Site üzerinden mağazalardan gelen fiyat tekliflerini de inceleyerek telefonu hangi mağazadan alacağınıza kolayca karar verebilirsiniz. Yüksek indirme hızına sahip olan bu telefon sayesinde istediğiniz programı anında indirebilirsiniz. http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/apple-iphone/5c-16gb-p148952883/ linkini tıklayarak telefonu daha yakından inceleyebilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.