-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » IPHONE 5S FİYAT

ads
ads
 Dünyaca bilinmiş marka olan apple, gerek telefon olsun gerekse tablet ve bilgisayarlar olsun çıkardığı modeller ile diğer cihazlardan daha ön plandadır. Teknoloji çağının son noktalarıyla karşılaşan apple, çıkarmış olduğu telefonlar ile göz kamaştırmaktır. Parmak izini telefona uyarlanmış olup ıphone 5s cihazında uyarlamıştır. Bunların yanı sıra ıphone5s fiyat konusunda biraz pahalı olsa da verilen paraya değecek şekilde memnuniyetini konuşturacaktır. Kendine ait ios programı ile diğer cihazlardan farklı olup donma veya kasma yapmamaktadır. Diğer telefon markaların tümü android olmasının yanı sıra ios özellikleri sadece ıphone modellerine aittir.

IPHONE 5S FİYAT


Parmak izinin yanı sıra iris özelliği eklenen 5s cihazı herkes tarafından önerilen bir uygulama haline gelmiştir. Telefonculardan veya internet üzerinden araştırmalar yaparak cihazı almaya çalışan kişiler ıphone 5s fiyat düştüğü an almaya çalışmaktadırlar. Kimilerine göre ıphone cihazları kullanan kişiler o telefonlardan başka bir marka kullanamamaktadırlar. Iphone 5 e benzerliği olsa da onlardan daha farklı yapıda olup üzerine parmak iziyle ekran açma özelliği ve siri özelliğini barındırmaktadır. Yeni modelleri çıkmış olsa da kibarlığı ve zarifliği ile kullanılacak bir cihazdır.


Bununla ilgili birçok araştırmalar yapan kişiler internet üzerinden alış veriş yapmak istemektedirler. Ama dolandırıcıların artması ile insanlar her siteye güvenmemektedirler. Bununla ilgili olarak fiyatta uygun sağlayan siteler arasında http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/apple-iphone/5s-16gb-p148952845/ adresi gelmektedir. Sitenin güvenirliği çok önemli bir konumdadır. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.