-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Muhteşem Yedili Filmi (2016)

ads
ads

Muhteşem Yedili - The Magnificent Seven 2016 sinema filmi inceleme:


Filmin yönetmeni "Antoine Fuqua" ve oyuncu kadrosundan bazı isim listesi "Denzel Washington , Cam Gigandet , Ethan Hawke , Vinnie Jones , Peter Sarsgaard" Muhteşem Yedili Filminin vizyon tarihi ise "23 Eylül 2016" Filmin türü "Aksiyon , Macera , Western" ABD yapımı 2016 sinema filmidir.

Muhteşem Yedili Filminin Özeti:


7 tane silahları olan insan vardır. Bunlar kısa bir zaman içinde küçük olan bir kasabada bir araya gelirler. Ama bu insanlar iyi iş için birlik içinde olurlar yapmaları gereken ise  soygunculara karşı önlem almak soygunların kasayı çalmasını engellemektir.

Akira Kurosawa'nın muhteşem bir filmi olan Yedi Samuray'ından (1954) esinlenilerek çekilmiş olan1960 yapımı Muhteşem Yedili'nin tekardan yapımı nitelikte olan The Magnificent Seven filmi 23 Eylül 2016'da gösterime girecek.

The Magnificent Seven 2016, video izle


Bu video "Delgado Rico" isimli Youtube kanalından embed kodu ile alınmıştır.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. 1960 yapımı olan filminde oyuncu kadrosu yıldızlardan oluşuyor diyebiliriz. Yeni yapımda da kadro çok iyi umarım en kısa zamanda fragmanı yayınlanır.

    YanıtlaSil
  2. teknoloji ilerledikçe çekilen filimlern kalitesi artıyor filimler çok güzel :) güzel bir paylaşım olmuşyararlı buldum admin teşeküler...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.