-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Davranışlarına Dikkat Edin!

ads
ads

İnsanlar gibi hareketler yapan hayvanlar.


Hayvanların kendine özgü yapıları vardır. Kendileri gibi davranırlar tıpkı bizler insanlar nasıl davranıyorsak onlarında kendi çapında davranışı var ancak bu video da yer alan hayvanlar bizler gibi davranıyorlar. Bunun tam tersi olarak insanlarında bazen hayvanlar gibi davrandıkları olabiliyor.

Bu video "James Cook"  Youtube kanalından alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. davranış biçimi çok önemli bir konu, heleki birçok insanın üzerinde durması gereken ve eksiklerini tamamlaması gereken bir konu iken bu kadar boşlanması normal bir durum değil.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.