-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Aradaki Farkı Görelim

ads
ads

Hayrettin - Yayalara Saygı Şakası ( Türkiye - Amerika )

Çok anlamlı bir  şaka aslında tam olarak buna  şaka bile diyemeyiz. Deney tarzında bir şey. Aradaki fark zaten bellidir. Ne olacağını azda olsa tahmin edebiliriz.  Ancak bundan ibret alınması ve bizim insanlarımızında en az onlar kadar duyarlı olmasını temenni ederiz. 

Ama  tabi bu tür şakayı ülkemizde yapmak cesaret ister. Her ana dayak yeme ihtimali vardır veya ezilme ihtimalide, fakat o kadar da ileri gideceklerini sanmıyorum. En azından kötü söz söyleme ihtimalleri yüksektir. 

Bu video "ahmet ahmetov" youtube kanalından embed kodu ile alınıp eklenmiştir. İyi seyirler. 




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Maalesef bu farkı kapatamayız böyle devam eder.

    YanıtlaSil
  2. Hayrettin'in kıtalararası macerasını takdir ettim. Türk insanının zekası mizaha ve tabi şakaya olan tutkusunu amerikalılara iyi öğretti. burnundan kıl aldırmayan amerikalı kızlar bunu anlamıştır umarım

    YanıtlaSil
  3. Hayrettin'in kanalını takip ediyorum ve her videosunu tek tek seyrettim sayılır, adam çok komik değil ama albenisi var, bu şekilde devam ederse yolu açık.

    YanıtlaSil
  4. komik bir video ve amacı o zaten fakat bir gerçeği de yüzümüze vuran bu videoya diyecek çok da birşey yok aslında, bizim insanımızda bazı yapılar değişmiyor, değişecek gibi de gözükmüyor...

    YanıtlaSil
  5. Arada ki fark bariz belli dayak yemeden sağ kurutlduğuna dua etmeli türkiyede denemesi bile iyi cesaret :D

    YanıtlaSil
  6. Yüzyılın keloğlanı bana göre Hayrettin, bu şakanın Türkiye versiyonunu izleyince trafikte yaşadığımız büyük tehlikeyi dehşetle farkettim. Bu tür şakaları kaldıramayacak bir toplum olmuşuz

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.