-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Ben Hur Filmi (2016)

ads
ads

Ben Hur 2016 sinema filmi inceleme:


Filmin vizyon tarihi "19 Ağustos 2016" ve yönetmeni "Timur Bekmambetov" filmin türü ise "Dram , Macera , Tarih filmi" Ben Hur filminin oyuncu kadrosundaki isimler "Jack Huston , Morgan Freeman , Toby Kebbell , Rodrigo Santoro , Nazanin Boniadi" ve yapımcısı "Jason F. Brown" ABD yapımı 2016 sinema filmidir.

Ben Hur Filminin özeti:


1959 senesinde  ünlü bir romandan sinemaya uyarlanmış filmin tekrar beyazperdeye uyarlanmış halidir. 2016 yılında filmin yapımı tamamlanacaktır. Özet hakkında net bilgiler mevcut olmadığından bu kadarını bildiriyoruz. Sayfamız ileri de güncellenecektir.

Ben Hur Filminin Fragmanını İzle

Not: bu video "Zero Media" isimli youtube kanalından embed kodu ile alınmıştır.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Tarih filmlerini ve konularını seven biri olarak bu filmi kesinlikle izleyeceğim bu güzel tanıtımı yaptığınız için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  2. Filmin konusu geröekten ilgi çekici. Jack Huston , Morgan Freeman gibi usta isimlerin rol alması filmi daha heyecanlı kılıyor. Ağustos ayını bekleyeceğiz.

    YanıtlaSil
  3. Yeniden uyarlanan filmler hep fiyaskoyla sonuçlanıyor. Fragman çok güzel bir film olacağını gösteriyor ancak başroldeki oyuncunun yerine daha iyi tanınmış bir oyuncu olsaydı daha iyi olur du. Ama filmde vizyona girmeden birşey diyemem...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.