-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Extraction Filmi (2015)

ads
ads

Extraction Sinema filmi inceleme:


Ülkemizde vizyona girecek tarih "05 Ağustos 2016" filmin yönetmen koltuğunda oturan isim "Steven C. Miller" tür olarak ise gerilim içeriklidir. Extraction filminin oyuncu kadrosu "Bruce Willis , Kellan Lutz , Gina Carano , Summer Altice , Sam Medina" ve ortalama 1 saat 20 dakika süremektedir. 2015 ABD yapımı sinema filmidir.

Extraction Filminin özeti:


Güncellenecek.


Extraction Filminin Fragmanını İzle


Bu video "Lionsgate Movies" adındaki kişinin youtube kanalından embed kodu ile alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Bruce Willis'in oynadığı hiç bir film kötü olmadı bu zamana kadar yine kaliteli bir film bizleri bekliyor konusuda baya güzel filmin çıkınca göreceğiz birde..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.