-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Kayıp Balık Dori Filmi (2016)

ads
ads

Kayıp Balık Dori - Finding Dory 2016 Filmi Hakkında:


Kayıp balık nemo filmini bilirsiniz. Bu film onun devam filmi olarak ve diğer ismi olarak kayıp balık nemo 2'dir. Ancak orjinal ismi "Kayıp Balık Dori" filmin vizyon tarihi "02 Eylül 2016" yönetmeni "Andrew Stanton" filmi seslendirenler "Eugene Levy , Ellen DeGeneres , Diane Keaton , Idris Elba , Kaitlin Olson" ve türü ise "Animasyon , Aile , Komedi , Macera" özellikle animasyon ağırlıklıdır. Çok eğlenceli bir sinema filmidir ve ABD yapımı 2016 animasyon filmleri arasındadır.

Kayıp Balık Dori Filminin Özeti:


Kayıp Balık Dori animasyon sinema  filmi  hiçbir kimsenin unutamadığı Mavi Tang balığı Dori’yi geçmişiyle ilgili bazı cevaplar arama derdinde olan  arkadaşı Nemo ve Marlin’le tekrar  bir araya bu bölümde geliyorlar. Dori neleri hatırlayabilecektir? Ailesi kimdir? Balina dilini nereden öğrenmiştir? Bunları filmi izlerken öğreneceğiz.

EXCLUSIVE: 'Finding Dory' Trailer..

Kayıp Balık Dori Filminin Fragmanını İzle


Not: Bu video "TheEllenShow" adlı Youtube kanalından alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Kayıp balık nemo çok başarılı bir yapımda 2. serisinde de sanırsa mavi olan balık kaybolacak ve yine bir maceranın içinde bulacağız kendimizi hadi bakalım beklemedeyiz :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzeldi filmi bekleyeceğim. gerçi bu tarz heyecanlı ve etkileyici animasyonları film içerisinde görmek güzel oluyor. Ancak ben ekstra bir ilgi gösteriyorum.

    YanıtlaSil
  3. İsabet olmuş çünkü kayıp balık Nemo'yu izleyenler bir Nemo'yu birde Dori'yi hatırlar :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.