-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ödeme Yapmayan Reklam Firması

ads
ads

CPMFUN Ödeme Yapmıyor!

Bu yazımızda ödeme yapan değil ödeme yapmayan bir reklam firmasından bahsedeceğiz. Bundan bir kaç sene önce 100 $ olunca ödeme yapan ama artık ödeme yapmayan reklam firması "cpmfun.com" birçok forumda falan bu firmanın ödeme yapmadığı konusunda bilgiler vardır. Ancak daha önceki zamanlarda kesintisiz ödeme yaptığı olmuştur. Bir çok kişi ödeme almıştır. Neredeyse bir seneye yakın zamandan beri ödeme konusunda sıkıntı yapan firmalar arasına girmiştir.

Ödeme Yapmayan Reklam Firması


Bunun nedenini tam olarak bilmiyoruz. Aslında çok eski bir site ve çok kişi tarafından hala kullanılmaktadır. Uzun bir zamandan beri ödeme alamayan insanlar olduğu için şuanlık 4 Nisan 2016 tarihini baz alarak ödeme yapmadığını belirtmek isteriz. Ve boşuna reklamlarını kendi sitenize eklememenizi tavsiye ederiz. Eğerki ileride ödeme alan olursa konumuzu güncelleriz.

Bu sebeple zaman kaybı yapmaya gerek duymayın ve reklamlarını sitenize şimdilik eklemeyin, bir gün ödeme yaptığını duyarsanız haber edin bizleri de bilgilendirelim.

Ödeme yapmama konusunda herhangi bir sıkıntı olabilir veya başka nedenlerde olabilir. Bundan dolayı cpmfun.com reklam firmasının reklamlarını eleyerek kişiyi zengin etmeyin.

En iyi reklam firması şuan ülkemizde ve dünyada kuşkusuz Google Adsense reklamlarıdır. Ancak ülkemizde oranları oldukça düşük ve hiti olmayan siteler için para kazanma oranı da bu yüzden düşük olacaktır. Ortalama 200 tl olunca para hesabınıza otomatik olarak sorunsuz şekilde yatar. Ama Adsense reklamlarını her sitenin alması da o kadar kolay değil.

Bazı illegal yollardan alınsa bile zamanla fark edilip banlanabilirsiniz. Bu yüzden doğru ve gereken yolları tercih etmeniz sizin faydanızadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Daha önce kullandığım bir reklam şirketiydi. 20-30 TL olsun hemen anında ödeme yapıyordu. Sonra paypal ödeme sistemine geçince bırakmıştım, iyikide bırakmışım.

    YanıtlaSil
  2. Herkes isin uc kagitina kaciyor artik. Is yapip da hakkiyla vaktinde odeme yapan kalmadi.

    YanıtlaSil
  3. Adsense hesabı olmayanlar almak için denemeye devam etsinler iyi kazanç elde edebilirsiniz diğer firmalar çok fazla kesinti yapıyor.

    YanıtlaSil
  4. bu reklam firmalarının dolandırıcılığı, ödeme yapmayışı veya ölü fiyata reklam gösterimi yapmasından ötürü adsense bu işi tekel olarak görüyor ve bunu da bildiği için TBM başı verdikleri paralar çok az durumda. Alternatif iki üç firma olsa adam gibi bu tip şeyler yaşanmaz...

    YanıtlaSil
  5. CPm üzerine çalışan pek çok firma ödeme yapmıyor zaten bu sektör böyle adam gibi çalışan dürüst çok az firma var

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.