-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Seyyar Tuvalet Nedir?

ads
ads
İnsanların en zaruri ihtiyaçlarından biri tuvalet ihtiyacıdır. Sindirim sisteminizin çalışma durumuna göre tuvalet kullanma sıklığınız değişir. Durum bu haldeyken sindirim sistemi çok çalışan insanlar için tuvalet ihtiyacı çok daha zaruri hale geliyor. Uçak vb. taşıtlarda artık seyyar tuvalet bulunuyor. Bu durumda yolculuğunuz sıkıntılı bir halden çıkıp keyifli bir hale geliyor.  Eğer yolcu değil de araç sahibiyseniz seyyar tuvalet olmazsa olmazlarınız arasında yer almalıdır. Bu hizmeti verdiğiniz için diğer firmalarınızdan bir adım ötedesiniz demektir. Seyyar tuvaleti sadece taşıtlarda değil, istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.

Tuvalet inşa etmenin ve işletmenin birçok zorluğu vardır. Bunların en önemlisi hijyen sorunudur. Tabii daha sonra size büyük problem açabilecek olan kanalizasyon sorunu. Temel tuvaletler geçici kullanım için yapılıyorsa yapım ve zamanı mobil tuvaletlerden daha pahalıdır. Ayrıca toplu kullanılan yaşam alanlarındaki arazi ücretleri ve etraftaki insanların tepkisi de hesaba katıldığında seyyar tuvalet fikri daha mantıklı geliyor.

Seyyar tuvalet neredeyse tüm iş alanlarında kullanılıyor. Ayrıca dizilerde, setlerde, kamplarda artık seyyar tuvaletler kullanılıyor.  Bu da demek oluyor ki seyyar tuvalet kullanımı gayet yaygın hale getiriyor. Eğer çekilen dizilerin az çok sayısını düş
Seyyar Tuvalet Nedir?
ünün. Bu setlerde en az 2 ya da 3 adet seyyar tuvalet buluyor. Bu sayede oyuncuların ve ekip çalışanlarını tuvalet ihtiyaçları karşılanıyor. Bu saydıklarımızın dışında düzenlenen konser ve tarzı açık hava etkinliklerinde sanatçı ve ekibinin tuvalet ihtiyaçları göz ardı edilir ve hem ortam kirliliği hem de sağlık açısından büyük problemler yaşanır.

Seyyar Tuvalet Sadece setler ve konserler değil, arazilerde çalışan, araştırma yapan kişiler tarafından da tercih ediliyor. Ürünlerimizin normal tuvaletler gibi kullanabilirsiniz. Bununla beraber plaj bölgelerinde ve denize yakın kısımlarda da insanların tuvalet ihtiyaçlarını karşılamak için de kullanılıyor. Üstelik ürünlerimiz hem uygun fiyatlıdır hem de kalitelidir.  Şirketlerin ya da kişilerin özel ihtiyaçlarına göre tasarlanan seyyar tuvaletler için bizimle iletişime geçebilir ya da şirketimize uğrayarak sizin için gerekli olan seyyar tuvalet modelinizi seçebilirsiniz. Daha fazla bilgi için Polybox Facebook sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Gerçekten bazen hayat kurtarabilen bir gereksinim. Her otobüs ve şehrin değişik yerlerinde de olmalı

    YanıtlaSil
  2. ilk defa duydum ama ben araç sahibiysem araba seyyar tuvalet takar mıyım yada kulanırmıyım bilmiyorum :) çünkü biraz saçma olur gibi geldi tabi herklezin görüşü kendinedir ...

    YanıtlaSil
  3. Ben bu tuvaletler her gün zincirlikuyu metrobüs durağında görüyorum :) Şöförlerin kullanması için konulmuş sanırım. Çok mantıklı ve zaruri bir ürün.

    YanıtlaSil
  4. seyyar tuvaletlerin halen işlevsel olduğunu bilmiyordum fakat sık kullanıldığın duydum. aslında bu inşaat işçileri veya film set ekibi için ideal bir malzeme. birçok konuda işe yarıyor

    YanıtlaSil
  5. bildiğin tankı var pis suyu depoluyor onu sonra çöpe dökermiş gibi atıyorsunuz

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.