-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Star Trek Sonsuzluk Filmi (2016)

ads
ads

Star Trek Sonsuzluk - Star Trek Beyond 2016 Sinema Filmi İnceleme


Filmin vizyon tarihi "22 Temmuz 2016" ve oyuncuları "Chris Pine , Zoe Saldana , Karl Urban , Zachary Quinto , Simon Pegg" , Star Trek Sonsuzluk filminin türü ise "Bilim Kurgu , Aksiyon , Macera , Savaş" içeriklidir. Filmin yönetmeni "Justin Lin" bu sinema filminin diğer ismi ise "Star Trek 3" , 2016 ABD yapımı sinema filmidir.

Star Trek Sonsuzluk Filminin Özeti:


Serinin 3. filmi olan Star Trek 3 (Star Trek Beyond),  Sinema filminin yönetmenliğini bu sefer J.J. Abrams'tan koltuğu teslim alan ünlü  isim Justin Lin. Oyuncu kadrosunun başını Chris Pine, Zachary Quinto ve Simon Pegg, Sofia Boutella ve Idris Elba çekmektedir.

Star Trek Sonsuzluk Filminin Fragmanını izle


Not: Bu video "Paramount Pictures" isimli Youtube kanalından alınmıştır.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. 63 te çıkmıştı ilk startrek o günden beri izlemekteyim. Artık dizisi bitti sadece filmi var gerçi ama güzel oluyor

    YanıtlaSil
  2. Fazlasıyla aksiyonlu bir film bizi bekliyor gibi görünüyor ve bilim kurguda işin içine girince tadında yenmiyor resmen merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Kadrosunu koruyabilen nadir serilerden birisi. Yönetmen koltuğunda kaliteli bir isim, başka bir kaliteli isme devretmiş.

    YanıtlaSil
  4. Dünya Star wars fanları ve Star trek fanları olarak ikiye ayrılmışken benim tercihim her zaman star trek'ten yana oluyor. Kesinlikle daha gerçekçi bir film.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.