-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Tarzan Efsanesi Filmi (2016)

ads
ads

Tarzan Efsanesi - The Legend of Tarzan 2016 Filmi İnceleme:


2016 yılına ait filmin çıkış tarihi "08 Temmuz 2016" filmin yönetmeni "David Yates" ve oyuncularından bazıları ise "Alexander Skarsgård , Margot Robbie , Christoph Waltz , Samuel L. Jackson , John Hurt" , Tarzan Efsanesi filmi tür olarak Aksiyon ve Macera içeriklerini barındırmaktadır. 2016 ABD yapımı sinema filmi.

Tarzan Efsanesi Filminin Özeti:


The Legend of Tarzan, Edgar Rice Burroughs'un zamansız masalından beyazperdeye uyarlanmıştır. Filmin başrollerini Alexander Skarsgård ve Margot Robbie yer almaktadır. Daha detaylı filmin açıklaması filmin vizyon tarihine yakın zamanda güncellenecek. 

Tarzan Efsanesi - The Legend of Tarzan 2016 Filminin Fragmanını izle


Not: Bu video "Movieclips Trailers " kanalından alınmıştır.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Bir çok filmi yapıldı bu tarzan filminin ancak bu film gerçekten diğerlerine 10 kat çeker. Çünkü Harry Potter yönetmeni var filmin başında. Bakalım vizyona girerse izleyeceğiz..

    YanıtlaSil
  2. Oyuncular Harika Tarzanın ise (Şahsım Tarafından ) tanınmamış birisi olması ise daha iyi olmuş bekleyip sonucu göreceğiz

    YanıtlaSil
  3. Fragmana bakıldığında film çok güzel olacak gibi görünüyor. İnşallah fragmanın filmden daha güzel olduğu bir yapımla karşılaşmayız.

    YanıtlaSil
  4. tarzan fragmanını soluksuz izledim çok etkileyicisahneler var çok beğendim doğrusu.

    YanıtlaSil
  5. Gelişen sinema teknolojini kullanarak filmi daha ilgi çekici hale getirmişler.

    YanıtlaSil
  6. Tarzan efsane gerçekten beyazperdeye uyarlanısıda güzel olmuş fragman güzel sinyallar verdi bakalım çıktığında izlerim

    YanıtlaSil
  7. Çok büyük bir heyecanla beklediğim filmlerden birisi. Bakalım tarzan efsanesini gerçekten efsane bir filmde görebilecek miyiz ?

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.