-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Çok Tuhaf Bir Olay.

ads
ads

3 Dakikalığına Ölen Adamın Doktorlara Anlattığı Tuhaf Olay


Bu video da 3 dakikalığına ölen adamın doktorlara anlattığı ifadeler yer almaktadır.

Not: Aşağıdaki video embed kodu ile "Meraklı Kanal" isimli youtube kanalından alınmıştır. Çok güncel ve değerli bilgiler bulunmaktadır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. gerçekten şaşırtıcı bir durum ama bilim adamları net bir teşhis koyamamış, bir şaşırtıcı durum da video altındaki yorumlarda. Bilim adamlarının teşhis koyamadığı duruma bizim türkler teşhis koymuş :)

    YanıtlaSil
  2. Böyle olaylar çok sık da olmasa olabiliyor. Sonuçta ölüyor adam

    YanıtlaSil
  3. Bu gerçek bir hikayemi şaka gibi. Şok oldum. Hayatta neler olabiliyor birisi anlatsa kolay kolay inanmam böyle bir şeye.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.