-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Diyet ve Sağlıklı Beslenme Önerileri

ads
ads
diyet, sağlıklı yaşam, zayıflama, öneriler
Günümüzde her kesim tarafından ortak dertlerden biri olan kilo problemi insanların sağlığını çok büyük derecede etkilemektedir. diyet benzeri yöntemlerle zayıflamak isteyenler genelde yanlış yöntemler kullandığı için başarılı olamamaktadır. Bununla beraber aksine kilo vermek yerin daha fazla kilo alırlar. Yanlış diyet uygulaması yüzünden bu sonu yaşarlar. Kişi nasıl sağlıklı beslenir ve sağlıklı bir şekilde kilo verir bunun en doğru yöntemi.

Önceden birey ilk önce zayıflamak için kendi vücut ölçülerini ölçmeli ve fiziksel özeliklerine göre en doğru diyet listesi arasından kendisine uyan bir diyet programını seçmeli ve bunu planlı programlı bir şekilde uygulamalıdır. Böylece daha hızlı sonuç alarak kalıcı bir zayıflama yöntemi seçmiş olur. Aynı zamanda vücudu olumsuz bir şekilde yorma ve yüklenme dürümü yaşanmadığı için sağlıklı bir zayıflama yöntemi seçmiş olacaktır. İmkanı var ise diyetisyen yardımıyla zayıflamak en doğru yöntemdir günümüzde bir çok kişi kulaktan duyma diyet listeleri ile zayıflamaya çalışmaktadır. Buda kişinin hem vakit kaybı hemde daha çok kilo almasıyla sonuçlanabiliyor. Devletimizin hastanelerinde ve sağlık merkezlerinde bir çok diyetisyen ve beslenme uzmanı çalışmaktadır. Bunlara gidip önceden başvurmak ve bilgi almak sizin için hayati bir önem taşımaktadır. Obezite olmamak için kilo problemlerinizi önceden fark edin ve dur demeleyiz. Diyet uygularken sıkı bir egzersiz programı ile kısa sürede kilo verebilirsiniz. Sağlıklı bir kilo vermek için unutmayın diyet yeterli değildir egzersiz veya yürüyüş kesinlikle şarttır. Yürüyüş 1 saaten az olmamasına özen gösteriniz sabahları uyandığınızda 1 bardağın içine 3 damla limon sıkıp içmenizide öneriyoruz. Metabolizmayı hızlandırıcı etkisi ile sindirim sisteminize pozitif etki sağlayacaktır.

Yani kısaca özetlemek gerekirse sağlıklı zayıflamak için 3 maddeyi şu şekilde sıralayabiliriz.

  • İrade
  • Doğru Diyet
  • Egzersiz

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Diyet ve sağlıklı beslenme son yıllarda ülkemizde hızla ilgi toplayan bir konu. Artık Türk halkı beslenmesine ve kilosuna daha çok dikkat etmeye başladı.

    YanıtlaSil
  2. Evet son zamanlarda diyet ismi çok duyulmakta toplum giderek obez olmaya başladı dengeli beslenmeye mutlaka dikkat edilmeli.

    YanıtlaSil
  3. Obezite hakkında bu kadar araştırma vs yapılırken ve bu kadar yaygın olmuşken artık diyet kaçınılmaz oldu. Kesinlikle bir diyetisyen eşliğinde diyetyapılmalı

    YanıtlaSil
  4. diyet yapmıyorum fakat yapmayı çok istiyorum, şöyle adam akıllı ekonomik bir mutfağa göre liste olsa çok güzel ve düzenli bir diyet yapacağım ama işte..

    YanıtlaSil
  5. Kilo vermek biz bayanlar için erkeklerden daha zor,çünkü erkekler gün içinde çok hareketli gezip tozuyorlar.Bizler çoğu zaman evlere tıkılıyoruz,spor ve diyet uygulamak zorunda kalıyoruz..

    YanıtlaSil
  6. yaz geliyor kadınların ortak sorunu diyet ve selülit. Hele yakın zamanda tatile gidecekler ve mayo giyecekler için kış boyunca aldığı fazla kilolardan kurtulmaları ve diyet yapmaları için programlar başlamıştır. Ne yesem yarıyor diye psikolojileri de bugünlerde bozulur. Diyet sağlıklı yaşam için yapılıyorsa evet katılıyorum ama bir deri bir kemik kalmak için birilerine gösteriş için yapılıyorsa bence hiç başlanmamalı bile...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.