-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Kördüğüm Filmi (2016)

ads
ads

Kördüğüm - Maggie's Plan 2016 Filmi Hakkında:


Kördüğüm filmin vizyon tarihi "10 Haziran 2016" gününe denk geliyor. Maggie's Plan filminin türü "Komedi" ve oyuncu kadrosundan bazı isimler şunlar "Greta Gerwig , Ethan Hawke , Travis Fimmel , Bill Hader , Julianne Moore" filmin yönetmenliğini üstlenen isim ise "Rebecca Miller" ortalama izlenme süresi 1 saat 32 dakika sürmektedir. 2015 - ABD yapımı sinema filmi.

Kördüğüm Filminin Özeti:

Hayatında evlenmemiş ancak çocuk sevgisi oldukça yüksek ve anne olmak çok isteyen bir kadın vardır. John diye biri vardır  bu kişiye genç kadın aşık olur ve işler değişir ancak kötü bir durum daha vardır ki oda aşık olduğu kişinin evli bir insan olmasıdır.

Kördüğüm - Maggie's Plan Filminin Fragmanını İzle


Not: Bu video "Movieclips Trailers" ismindeki bir youtube kanalından alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Rebecca Miller yönetmenliğindeki bir filime yorum atmadan geçemeyeceğim kadının yaptığı o kadar güzel filimler varki bu filimin fragmanı bile beni şimdiden heyecanlandırdı :) sabırsızlıkla bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. Oyuncuları gerçekten çok sağlam. Filmin konusu da güzel duruyor bakalım izledikten sonra puanımızı veririz :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.