-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Senden Önce Ben Filmi (2016)

ads
ads

Senden Önce Ben - Me Before You 2016 Sinema Filmi İnceleme:


Filmin Yapımı 2016, vizyon tarihi ise "17 haziran 2016" gününe denk gelmektedir. Senden Önce Ben Filminin yönetmen koltuğunda oturan usta isim "Thea Sharrock" oyuncuları ise "Emilia Clarke , Matthew Lewis , Sam Claflin , Charles Dance , Janet McTeer" Tür olarak dram içeriklidir. 2016 - ABD sinema filmidir.

Senden Önce Ben - Me Before You Filminin Özeti:

Oldukça hızlı bir hayatı olan, yaşamı çok seven, eğlenceli aynı zamanda iyi bir iş adamı ve zengin olan  "Will Traynor" hemen hemen istediği ne varsa sahip olacak derecede bir insandır.  Aynı zamanda hız tutkunu olan birisidir. Bir gün motosikleti ile seyir esnasında kötü kaza sonucu felç kalır. Ve eski hayatından eser kalmaz ve kötü duruma düşer. 

Bu sebeple  bu kişi hayat sevincini yitirmiş ve ölmeyi düşünen biri oluvermiştir.  Louisa Clark isminde bir kadın vardır ama bu da tam tersidir. Hayattan pek beklentisi olmayan sade yasam içinde yaşayan bir yerde garsonluk işi ile ilgilenen bir hanımdır.  Ve bir gün işten ayrılmak zorunda kalır felç geiren adamın bakıcısı olarak yeni bir işe adım atar. 

Will ilk başlarda bu hanımı küçümser ama sonra bununla birlikte yaşama sevincisini tekrar kazandığına inanır. Ve kendi aralarında oluşan bu bağlantı felçli kişiyi insanlara yüksekten bakan her ne kadar kültürlü olsa da bu ikili  etkileşim sonucunda her şey iyiye doğru gidecektir.

Senden Önce Ben Filminin  Fragmanını İzle



Not: Bu video "Movieclips Trailers" isimli youtube kanalından embed kodu ile alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Erkek başrol oyuncusu Açlık oyunları filminin son serisinde gördüğümüz bir oyuncu. O filmdeki başarılı oyunculuğunu bu filmde de gösterebilecek mi bilmiyorum ama konusu gayet ilgi çekici.

    YanıtlaSil
  2. Emilia Clarke hayranı olarak filmi sabırsızlıkla bekliyorum. senden önce ben filmi ile beni yine ağlatacak bir duygusallıkta olacak sanırım. Merakla beklediğim filmlerden birisi.

    YanıtlaSil
  3. fragmanını kız arkadaşımla izlemiştim, gerçekten güzel bir film, filmi en kısa sürede izleyerek yorumda bulunacağım.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.