-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sinegram.Com Haftanın Filmleri Kuşağı

ads
ads
Kod Adı Londra, bir aksiyon, drama ve gizem yapıtı olarak karşımıza 2016 yılında çıktı ve vizyona girdiği günden itibaren oldukça fazla izlendi. Pek çok eleştiriye maruz kalan ve olumlu olumsuz pek çok etmeni içerisinde barındıran bir film olarak Kod Adı Londra'nın hikayesi, ne fantastik ne de bilim kurgusal. Bu yönü ile normal bir yapıt olma özelliğini taşıyan film, uluslar arası bir toplantının düzenleneceği bir salonda, suikastin haberini alan ekibin bu suikasti durdurma planını anlatıyor. Başrollerinde Morgan Freeman, Gerard Butler, Aaron Eckhart gibi usta isimlerin bulunduğu bu yapıtı izlemek isteyen hemen herkes çıkışında memnun ayrılmış gibi görünüyor. IMDB üzerinde iyi bir puana sahip olamasa da henüz büyüme aşamasında bir film olan ve popülerliği de gün geçtikçe artan bu filmi, Kod Adı Londra izle seçeneği ile izleyebilir ve değerlendirebilirsiniz.



Dead Rising ise, bir oyundan uyarlama film olarak özellikle zombi temalı eserleri seven herkes için harika bir yapıt olma özelliği taşıyor. Özellikle makyaj ve yönetmenlik başarısı hasebiyle oldukça gerçekçi oyunculuk yeteneği ve performansına da ev sahipliği eden film, bir oyunun kurgusunu baz alarak oluşturulmuş bir senaryoya sahip ve bu senaryoda dünyada yayılan virüs önlenemez halde hemen herkese yayılıyor. İnsanlığın tamamı ile bir zombi oluşu ve bu zombiliğin yayılışını tarafımıza gerçekçi bir biçimde aktaran bu yapıtı, Ölüler Yükseliyor izle seçeneği ile izleyebilir ve büyük bir aksiyona gark olabilirsiniz. Özellikle pek çok sahnede küçük dilinizi yutmanız dahi mümkün olabiliyor.

X Men ise, bunlardan ayrı olarak bir kült ve efsane tabirini hak eden, bir Marvel yapıtı olarak 2016 yılının belki de en çok beklenen filmlerinden bir tanesi. Özellikle geçtiğimiz yıllarda duyurulması ile Apokalips'in insan ırkını yok ediş macerasını bizlere aktaracak olan X Men Kıyamet filminde, yeni bir seriye başlanması da umulan haberlerden bir diğeri. Bryan Singer'ın yaratıcı yönetmenlik serüveninde koltukta oturacağı yapıt boyunca; Marvel hemen her donanımını maksimum seviyede kullanmaya özen göstermiş. Bu yapıtı, X Men Kıyamet izle seçeneği ile izleyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. bu şekilde listeler oluşturulması hoşuma gidiyor, boş vaktimde izleyeceğim filmleri sıraya koyuyorum ve ön incelemeler ile keyifli bir yazı okumuş oluyorum.

    YanıtlaSil
  2. Kod adı Londra filmi aksiyonu biraz abartılmış bazı sahnelerinde "yok artık" demekten kendimi alamadım. Ama yine de Gerard Butler, Morgan Freeman, Aaron Eckhart için izlenir.

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir sinema izleme sitesi arıyordum. biraz göz gezdirdim de kaliteli filmler var

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.