-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Ninja Kaplumbağalar 2 Filmi (2016)

ads
ads

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden - Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows 2016 Film İnceleme:


Çocukluğumuzdan beri en çok sevdiğimiz karakterler sinemada, bundan önce ilk sinema filmi olan Ninja Kaplumbağalar filminin 2. versiyonun vizyon tarihi "23 Haziran 2016" Filimin yönetmen koltuğunda oturan isim "Dave Green" , Ninja Kaplumbağalar 2 filminin türü ise "Aksiyon , Komedi , Macera" ve oyuncularından bazıları "Megan Fox , William Fichtner , Alessandra Ambrosio , Stephen Amell , Tony Shalhoub" , 2016 - ABD yapımı sinema filmi.


Ninja Kaplumbağalar 2 Filminin Özeti:


İlk filmin ardından biraz zaman geçmesine rağmen hayranları yenisini sabırsızlıkla beklemeye devam ettiler. Ve kısa bir zaman sonra sinemalarda yerini alacak. Ninja Kaplumbağalar şehri daha üstün şekilde korumaya devam edecekler, kendi aralarında birlik ve beraberlik içinde New York şehrini düşmana karşı koruyacaklardır. Shredder'ın bütün yapmış olduğu planları tersine çevirirler.

Ninja Kaplumbağalar 2 Gölgelerin İçinden - Teenage Mutant Ninja Turtles 2 filminin fragmanını izle


Not: bu video "TMNT Movie " isimli youtube kanalından alınmıştır.








ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. İlk filme gitmiştim hem eğlenceli hem de aksiyon doluydu ama bu fragmanı izledikten soran ilk filmden daha iyi olacağını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. İlk filminden sonra bomba gibi geliyor 2 film ve iyi ki de geliyor ilk filmi efsaneydi birde uzun bir aradan sonra ninja kaplumbağaları izlemek ayrı bir zevkti merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  3. Cizgi filmleri ile buyuduk sonrsinda filmleri gelmeye basldi omur boyunca olacaklar anlasilan

    YanıtlaSil
  4. Ninja kaplumbağaların ilki beni acayip hayal kırıklığına uğratmıştı. Çizgi filminden çok farklı ve kalitesizdi. Oyuncu olarak seçim de yetersizdi. Umarım bu sefer düzgün bir film yapmışlardır.

    YanıtlaSil
  5. Bence hiç film olmaması gereken güzel çizgi dizimiz idi karakterler sinema sektörü için uygun değil

    YanıtlaSil
  6. 1. filmi izlemiştim. Fena değildi. En azından bir marvel veya DC filmleri kadar çekici değildi. 2.si bakalım nasıl olacak.

    YanıtlaSil
  7. İlk filmini izlemiştim çocukluğumun çizgi filmlerinden olduğu için izleme kontenjanına almış ve sevmiştim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.