-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Üç Harfliler 3 Filmi (2016)

ads
ads

Üç Harfliler 3 - Karabüyü 2016 Filmi Hakkında:


Filmin vizyon tarihi "01 Temmuz 2016" üç harfliler korku filmi serisinin 3 filmi olarak vizyona girecektir. Yerli yapım sinema filmidir. Tür olarak korku barındırmaktadır. Filmin yönetmeni "Alper Mestçi", Üç Harfliler filminin oyuncu kadrosu "Merve Ateş , Özay Fecht , Seda Oğuz , Fatma Nilgün İslamoğlu , Deniz Gündoğdu" ve seneryo yazarı "Alper Mestçi" Türk yapımı 2016 sinema filmi.

Karabüyü - Üç Harfliler 3 Filminin özeti:

Alev yakın bir zaman önce  babasını ve aynı zamanda annesini kaybetmiştir. Uzun süre bir konakta yaşayan ve sonra artık yaşamak istemeyen alev başka yerlere gitmek ister. ve bu sebeple evi kiralığa çıkarır.  Evi kiralayan insanlar  henüz daha yeni evlilik yapmış çifttir.  Fakat bu yeni  çift zamanında kötü olaylar yaşamış bu olaylar Alev'e de ve bir kızı olan Eda ismindeki çocuğa musallat olmaya başlamıştır.  Alev tesadüf eseri bir  falcıya  gider ve  bu  yeni  taşınan kişiler hakkında olumsuz şeyler öğrenir ancak bu kötü olayların ardı arkası kesilmez.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. yahu bu konular çok ilgimi çekiyor fakat filmlerini korkudan izleyemiyorum bana da musallat olacaklar diye

    YanıtlaSil
  2. Bu cinli perili saçma sapan filmleri kim izliyor neden izliyor bilmiyorum. Korku filmi bile olsa güzel bir senaryosu güzel bir sanat yönetimi olmalı. Bizim korku filmleri 2 ses efekti bir de karanlık ortam tamam.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.