-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Kamera Güvenlik Sistemleri

ads
ads
Yaşam alanlarını daha güvenli hale getirmek isteyen kişilerin ilk tercihlerinden bir tanesi de güvenlik amacıyla kurulan kamera sistemleri oluyor. Kameraların güvenlik konusunda çok etkili olmayacağını düşünen kişiler de olabilir. Ama bu cihazların sürekli kayıt yapması ve kesintisiz olarak hizmet vermesi, kötü amaçlı kişilerin faaliyetlerini gerçekleştirme kararını vermelerinde çok önemli bir caydırıcı etki oluyor. Bu nedenle kameralarla kurulan güvenlik sistemleri, alternatifi sayılabilecek olan diğer yöntemlere göre çok daha verimli olabilen sistemler olarak gösterilebilir.

Kamera Güvenlik Sistemleri


Kamera sistemi kuran ve güvenliklerini sağlamayı hedefleyen kişilerin ya da kurumların çok önemli bir avantajı daha oluyor. Bu kameralar ve sistemler internetten izleme desteği sağlıyorlar. Dolayısıyla evinize ya da iş yerinize kameraları kullanarak kurduğunuz güvenlik sistemini her yerden takip edebilme imkânına kavuşuyorsunuz. Binlerce kilometre uzakta olsanız bile, internet bağlantısı olan cep telefonu gibi bir cihazın yanınızda olması halinde, güvenliğini sağlamak istediğiniz alanları ya da mekânları, günün her saatinde gözlemleyebiliyorsunuz. Yani kameralarla kurulan güvenlik sistemleri caydırıcı birer etken olmasının yanı sıra, sistemi kuran kişinin de kendisini daha iyi hissetmesini ve kontrolü sürekli elinde tutmasını sağlayan sistemler olarak gösterilebilir.

Kamera sistemleri çok kolay bir şekilde monte edilebiliyor. Bu güvenlik sistemiyle beraber ve ihtiyaca bağlı olarak sağlanan depolama üniteleri yani hard diskler ya da kayıt cihazları ise, görüntüleri istediğiniz süre boyunca saklamanızı sağlıyor. Böylece olumsuz bir olay gerçekleşse bile ya da herhangi bir güvenlik/strateji değerlendirilmesi yapılması durumunda da çok önemli verilere erişmeniz sağlanmış oluyor.


Güvenlik sistemlerinin maliyeti ise sanıldığı kadar yüksek değil. En kaliteli ve en çok kameraya sahip kamera sistemi bile bir LCD televizyon parası civarına mal oluyor. Herhangi bir hırsızlık, gasp ya da zarar verme durumunda karşılaşabileceğiniz kayıplarla karşılaştırıldığında ise, kameralı güvenlik sistemlerinin maliyeti çok düşük rakamlar olarak kalıyor. Dolayısıyla yaşam alanlarındaki güvenliği artırmak isteyen, bu alanları sürekli kontrol etmeyi tercih eden ve bu görevleri mümkün olduğu kadar düşük maliyetlerle gerçekleştirmek isteyen kişilerin söz konusu güvenlik sistemlerini araştırmaları yerinde olacaktır. Daha fazlası için: http://icomguvenlik.com/index.php?route=product/category&path=59 web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Bizde eve geçtiğimiz sene kamera taktırdık gündüz gayet güzel gösteriyor ama gece zaman zaman ekran titriyor gibi.

    YanıtlaSil
  2. kamera sistemleri çaydırı olduğu kesin yakalanacağını bilen biri bu işten vazgeciyor kanatindeyim

    YanıtlaSil
  3. guvenlik için artık olmassa olmazlardan desek yeridir bir olay olsa acığa cıkarma ihtimali çok yüksek

    YanıtlaSil
  4. Özellikle işyerlerinde mal ve can güvenliğini sağlamak üzere sıkca tercih ediliyor kamera kontrol üniteleri. Hırsızlar açısından caydırıcı oluyor mu bilmiyorum ama biz kendimizi daha güvende hissediyoruz.

    YanıtlaSil
  5. İş yerimizde olan bir soygundna dolayı güvenlik kamerası kullanmaya başlaıdk,inanın ki kurumsal veya bireysel herkesin kullanması gereken bir sistem.Yani herhangi birşey olduğunda hemen teşhis koyulabiliyor..

    YanıtlaSil
  6. Özellikle gece görüşlü kamera almanızı tavsiye ediyorum. Şuan iş yerimizde bu hırsızlık olayı oldu ancak gece olduğu için maalesef yüzler belli olmuyor.

    YanıtlaSil
  7. Vala bizimde iş yerimizde bi yaralama olayı oldu,çok kötü birşey adam şuanda komada.Gelip silahla vurdu,belalısıymış.Allahdan bizim dükkanda kamera vardı da polis olayı çözdü hemen..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.