-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Otoriter Siteden Link Almak İster Misiniz?

ads
ads
Otoriter  Siteden Link Almak İster Misiniz?
Artık bir kaç konumuzda  dediğimiz gibi  google  pagerank olayını bitirdi. Artık bizlere gerekli olan otoriter siteler. Pagerank değeri tüm sitelerde artık sıfır. Ama bu değer zaten siteye herhangi bir katkı sağlamıyordu.  Ama kalitesini gösteren bir değerdi. Bunun için artık yapılması gereken olaylardan biri otoriter sitelerden backlink almak olacak.

Bu sebeple karşımıza çıkan çok güzel bir site var. Bu siteyi iyi kullanmak gerek. Çöp site haline getirmemiz gerek. Bunun içi  gerekli görüldüğü zamanlarda link almanız yeterli olacaktır. Bunu iyi kullanmanız gerekir. özgün içerik ekleyin ve tek sefer, bir makale  olarak kullanabilirsiniz ancak kaliteli içerikler yazmanız en doğrusu olur. O sayfayı okuyan kişi sizin bağlantını ile sitenize gelir. Bu sayede hem de ziyaretçi kazanmış olursunuz.

Lafı fazla uzatmadan işlemlere geçelim.

* Site ismi:  buffalo.io
* Siteye üye olunuz.
* Siteye üye olurken sizden, şifre, isim vb. gibi bilgiler istenecek ve herhangi aynı zamanda giriş yaptığınız profil adresinizi belirleyiniz. Ben genel bilgiler olarak belirledim. Şu şekilde oluşturuldu. "http://genelbilgiler.buffalo.io"
* Kendinize ait  ve maillere bakabileceğiniz gerçek bir mail adresi ile üye olun.
* Mailinize doğrulama kodu gelecek. Gelen bağlantı ile onaylama işlemini tamamlayınız. Ve link almak için her şey hazır. halde.
* Bir adet makale yazın özgün olması her açıdan iyi olacaktır. Normalde  bağlantıların şu şekilde kullanmanız seo açısından daha doğru olacaktır. 
Örnek olarak:   http://www.ibrahimfirat.net/search/label/Programlar  bu şekilde ki bağlantılar arama motorlarında daha doğal olarak gözükmekte ve çok faydalı olmaktadır. 

Yapılması gerekenler bunlar. Benim açmış olduğum profile ve makaleye bakabilirsiniz. 

"http://genelbilgiler.buffalo.io/genel-bilgiler-portal"

Ben çapa metin kullandım hızlı bir şekilde işlemi gerçekleştirdiğim için bu sebep oldu ama siz bu şekilde yapmayın. 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.